Open dag Dierenopvangcentrum Hengelo; dit is er te doen

Door Majorie Nijbroek 29 mei 2018

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaan bij Dierenopvangcentrum Hengelo? Zondag is er een open huis in de opvang en kun je er een kijkje nemen. Dit kun je er zoal doen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rondleiding door de opvang

Tijdens de open dag krijg je een rondleiding en kun je de dieren ontmoeten. Dierenopvangcentrum Hengelo vangt katten, honden, konijnen en cavias op. Wil jij een dier uit het asiel adopteren? Dan kan, je kunt je favoriet reserveren. Je mag je eigen hond meenemen, maar wel aangelijnd.

open dag
foto: Dierenopvangcentrum Hengelo

Vermaak voor de kids

Zeker weten dat je kids zich ook prima vermaken. Ze mogen niet alleen rondkijken in de dierenverblijven, maar kunnen ook meedoen aan een kleurwedstrijd en kans maken op leuke prijzen, zich laten schminken, van foamklei allerlei leuke figuren maken. Ook staat er een kermisattractie en krijgen ze iets lekkers.

schminken
foto: ANP

Veel stands

Op de open dag vind je diverse stands van bedrijven, die op een of andere manier met huisdieren te maken hebben. Welke zoal? Een kleine opsomming. Een dierenarts en een dierenartsassistente van dierenkliniek De Hagmolen vertellen je alles wat je wilt weten over de gezondheid van dieren. Je mag rondkijken in de Dierenambulance Twente en medewerkers vertellen wat ze allemaal voor dieren kunnen doen in de ambulance. Laat jouw hond wel eens negatief gedrag zien? Vraag tips aan de medewerkers van hondentrainingscentrum P.E.T.D.O.G. Ze verzorgen ook een interactieve lezing en een training. Je kunt ook een foto laten maken van jezelf met je huisdier. Verder staan er stands waar je terecht kunt voor dierensnacks,  halsbanden en sieraden

Ook wij zijn dit jaar weer aanwezig en zullen interactieve lezingen geven met eigen honden, maar ook een hond die in de…

Posted by Trainingscentrum PETDOG on Friday, 25 May 2018

Waar zijn de opbrengsten voor?

Alles wat er tijdens de open dag aan opbrengsten binnenkomt, gaat naar de nieuwe kattenopvang die DOC Hengelo wil realiseren.  Dit is een opvang voor katten die niet of moeilijk herplaatsbaar zijn in een huiselijke omgeving. DOC Hengelo wil deze katten graag een forever homebieden. De opvang hoopt dit verblijf te kunnen bekostigen met hulp van sponsoren, donaties, giften en ook het organiseren van bijvoorbeeld de loterij op de open dag.
Tommy
foto: Dierenopvangcentrum Hengelo

Wat je nog meer wilt weten

De open dag is zondag 3 juni van 11.00 tot 16.00 uur aan de Zilverstraat 30. De entree is gratis. je kunt ook meedoen aan een loterij. En heb je dorst of zin in een snack? Je kunt er poffertjes, een braadworst of een hamburger kopen, er is een koffie- en theehoek en voor de kids is er ranja.

via GIPHY

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.