Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze feestjes in de Nijverheid en in het Tuindorp wil je niet missen

Aangeboden door Plus Oelerweg 5 september 2019

Er is lang naar uitgezien en komend weekend is het zover: het jaarfeest Nijverheid. Een week later wordt De Kinderdag gehouden van Franky’s IJS en PLUS Oelerweg. Wat je precies kan verwachten, zetten wij voor je op een rij.

Het jaarfeest Nijverheid is een dag voor jong en oud, met onder meer een spectaculaire roofvogelshow, draaimolen, graffiti spuiten, bingo, modelspoortrein en nog veel meer! Je kunt lekker swingen op de muziek van de band Mazzel. PLUS Oelerweg ondersteunt dit feest elk jaar en is aanwezig met de PLUS-foodcaravan en natuurlijk is PLUS-mascotte Oelie er ook.

Eigenaar Kay Scheggetman vindt de maatschappelijke betrokkenheid van zijn winkel in de wijk erg belangrijk. Zo was PLUS Hengelo vorig jaar ook al als hoofdsponsor nauw betrokken bij het feest rondom 100 jaar Nijverheid. “We willen als winkel betrokken zijn bij onze wijk en graag een steentje bijdragen door aan activiteiten mee te doen.”

Hou komende zaterdag de hele dag maar vrij, want het is feest van 11.00 uur ’s ochtends tot middernacht. En er zijn hele leuke activiteiten voor kinderen, zoals een draaimolen, graffiti spuiten, springkussen, knutselen, suikerspin en meer. Volwassenen kunnen meedoen met de bingo en een loterij met mooie prijzen. En als hoogtepunt is er een spectaculaire roofvogelshow!

En….de PLUS-caravan is aanwezig. Hier vind je meer informatie.

En…de kinderdag!

Noteer vast in je agenda: een week later, op zondag 15 september, is het weer feest. Als jij jonge kinderen hebt, ken je vast de Franky’s ijs PLUS Kinderdag met ijscoman Frank Boereboom. Een superleuk evenement dat Frank Boereboom samen met PLUS Oelerweg organiseert.

Dit jaar wordt een recordpoging gehouden: het grootste ontbijt van Hengelo voor kinderen tot en met 12 jaar! Het is vanaf 10.00 uur bij de Tuindorpvijver en PLUS-mascotte Oelie is hier ook weer bij! De dag is overigens echt niet alleen voor kinderen (tot 12 jaar) uit het Tuindorp. Zeker niet, álle kinderen kunnen het feestje meevieren. Hoe meer kids, hoe gezelliger! Wil je je aanmelden voor de ontbijt recordpoging? Dat kan: [email protected]

Wat er verder nog is? Springkussens, draaimolens, stoepkrijten, graffiti, pannenkoekjes bakken, foodtrucks, schminken en muziek.

Foto: Franky’s Food

Wedstrijd vlotten bouwen

En is jouw tiener een handige klusser? Laat hem of haar dan meedoen met de wedstrijd vlotten bouwen, voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar. Bouw samen met je vrienden een vlot en het team dat het snelst vaart wint de wedstrijd. Wil je je opgeven? [email protected] Je krijgt dan materialen waarmee je kan bouwen.

Voor iedereen is er vanaf 18.00 uur een slotfeest met live-muziek en vele Hengelose foodtrucks!

Hoe, wat, waar?

Jaarfeest Nijverheid, Speeltuin De Nijverheid, Theresiastraat 61
zaterdag 7 september vanaf 11.00 uur

Franky’s Kinderdag, in en rondom de Tuindorpvijver
Zondag 15 september, van 10.00 tot 22.00 uur

Lees ook:

Levensgrote Meneer de Uil voor zieke kinderen ZGT

Een superleuke verrassing voor de kinderen op de afdeling kindergeneeskunde van het ZGT. Gisteren br...

Kay Scheggetman van PLUS Hengelo: ‘ondernemerschap zat er altijd wel in’

Hij begon als 15-jarige vakkenvuller bij een supermarkt in Haaksbergen, inmiddels is hij eigenaar va...

Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

adv.