Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker naar buiten: wandelen en snert eten

Door Miranda Nijland 15 januari 2020

Trek jij in het weekend altijd graag de wandelschoenen aan? Of ben je een liefhebber van snert? Dan hebben wij een leuke tip voor je: komende vrijdag 17 januari houdt Beckum4All een snertwandeling.

Je kunt hier met het hele gezin aan meedoen of met de hele familie. Trek je warme jas aan, eventueel je sjaal, een paar handschoenen en vergeet je zaklamp niet. Je kunt starten tussen 18.00 en 18.30 uur vanaf ’t Proggiehoes. Voordat je vertrekt is er een lekker bakje koffie en ranja en iets lekkers.

Onderweg is er een pauze en kun je je opwarmen met snert, een broodje knakworst en een drankje. Deelname aan de wandeling kost € 7,50 voor volwassenen en voor kinderen € 1,-, dit is inclusief koffie/ranja, snert/broodje knakworst en het drankje onderweg.

Broodjes van ‘Wat de Pot Schaft’

Bij terugkomst in ’t Proggiehoes staan er broodjes hamburger en hapjes. Deze zijn te koop en de opbrengst hiervan gaat naar Wat de Pot Schaft’. Je kunt gezellig nakletsen met een drankje (op eigen kosten). Voor de kinderen is er bingo. Je kunt ook prijsjes winnen met het Rad van Fortuin en er zijn er nog wat kraampjes met eigen gemaakte snuisterijen, streekproducten en een kraam van de kinderen voor de cupcake-wedstrijd georganiseerd vanuit de basisschool De Bleek.

Opbrengst voor kookgerei

De opbrengsten van de avond gaat naar ‘Wat de Pot Schaft’. Hiermee kan kookgerei worden aangeschaft, zodat er weer een lekkere maaltijd op tafel kan worden gezet voor mensen die graag samen met anderen eten.

Meer over

Doen Getipt

adv.