Dames, dit willen jullie vast niet missen: Ladies Night @the cinema

Door Miranda Nijland 12 november 2017

Zet maar vast een krabbel in je agenda, want er komt er weer één aan…. Een Ladies Night 🍸✨👠 met de film ‘Gek van Geluk’ bij Cinema Hengelo. Woensdag 29 november is het weer zover!

Rondkijken tussen de standjes

Een welkomstdrankje, hapjes, een drankje en vele standjes op het gebied van lifestyle, beauty & fashion. In de pauze van de film is er de befaamde Pauzeloterij waarbij je kans maakt op tal van leuke prijzen!

Ladies Night

De film vertelt het verhaal over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn, hij is ook de Soldaat van Oranje-ster) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Ook nog een goodiebag!

Na de film krijg je een goodiebag. Héél leuk, toch?

Reserveren kun je via deze link.

Ladies Night: Gek van Geluk

Woensdag 29 november is het weer zover!LADIES NIGHT! 🍸✨👠Een welkomstdrankje, hapjes, een drankje en vele standjes op het gebied van lifestyle, beauty & fashion. In de pauze is er de befaamde Pauzeloterij waarbij je kans maakt op tal van leuke prijzen! En uiteraard zal de goodiebag niet ontbreken!Reserveren: https://www.cinemahengelo.nl/movies/302/17/gek_van_geluk_ladies_night

Posted by Cinema Hengelo on Saturday, 4 November 2017

Meer over

Doen