Leuk! Ladies Night bij Inhuis

Door Majorie Nijbroek 7 december 2017

Attentie dames! Er komt weer een leuke Ladies Night aan en die is vanavond al! Dit keer bij woonwinkel Inhuis aan de Wegtersweg. Ga jij erheen? Laat wel even weten dat je komt, want dan ga je met wat leuks naar huis…

Je kent Inhuis vast. Het is de toffe woonbelevingszaak aan de Wegtersweg. De woonwinkel ook die door RTL4 is uitgeroepen tot beste woonspecialist van de provincie Overijssel. Hoe leuk is dat!

Winacties

Wat kun je verwachten als je Ladies Night bezoekt? Dat gaan we je vertellen. Je kunt natuurlijk op je gemak rondneuzen in de winkel en je op de hoogte stellen van de nieuwste woon- en meubeltrends. Er zijn verschillende winacties en je krijgt een leuke korting op alle decoratie.

En voor alle creatieve ladies: je krijgt tips hoe je een dienblad en een windlicht leuk kunt opmaken. Ook kun je (tegen betaling van €20) een workshop volgen waarbij je leert om een leuke kerstkrans te maken. Hiervoor moet je je wel even aanmelden via [email protected]

Live cooking

En heb je lekkere trek gekregen? Dat komt goed uit, want bij het live cooking kun je lekkere hapjes krijgen. Natuurlijk is er ook een drankje.

Goodiebag

Ben je van plan om te gaan? Je bent vast in goed gezelschap, want er hebben zich al meer dan 200 ladies aangemeld. Meld je nog wel even aan, want het zou vervelend zijn als je zonder  goed gevulde goodiebag naar huis zou moeten :-).

De Ladies Night is van 19.00 tot 22.30 uur. 

Inhuis woonwinkels

nu open10:00 - 18:00

Wegtersweg 14-6, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

Doen Lifestyle