Laat je bij De Cactus prikkelen door stresscoach Evelien

Door Majorie Nijbroek 13 februari 2018

Stress. Burn-out. Je hoort deze termen steeds vaker voorbij komen. Iedereen kent het of kent iemand die er last van heeft. Maar wat is stress eigenlijk? En hoe ontstaat eigenlijk een burn-out? Je hoort er veel meer over als je naar de bijeenkomst van Prikkels komt. 

Prikkels is een initiatief van Corry van der Meij, Jeannette ter Horst, Louise Pigge en Ilonka Engelbrecht. Op de informele avonden van Prikkels worden allerhande onderwerpen besproken. De initiatiefneemsters willen jou als bezoeker ‘prikkelen’ om kennis maken met culturen, gewoonten en interessante mensen. Ook verwijst Prikkels naar de locatie van de bijeenkomsten: dat is café De Cactus.

Was jij erbij?

Was jij erbij, bij de eerste Prikkels? Hannie Fonk vertelde over haar eerste voettocht naar Santiago de Compostela en wat zo’n reis met je doet als mens. Dat was in november en De Cactus zat vol met geïnteresseerden.

Stresscoach

De eerstvolgende Prikkels is op woensdag 21 februari. En we verwachten dat het knusse café ook deze avond goed vol zal zitten. Steeds meer mensen ervaren stress of krijgen te maken met een burn-out. Stresscoach Evelien Aarten van Evaa Coaching uit Haaksbergen vertelt er deze avond meer over. Ze is afgestudeerd psycholoog en heeft zich gespecialiseerd als stresscoach. In haar praktijk richt zij zich voornamelijk op stress en burn-outs bij vrouwen.

Vraag alles wat je wilt weten

Maar wat is stress nu precies? En wat is een burn-out? Hoe ontstaat het? Wat kun je eraan doen? Hoe kun je het voorkomen? Evelien gaat het over al deze aspecten hebben. Er is alle gelegenheid om je vragen te stellen.

De Cactus aan de Pastoriestraat is open vanaf 19.30 uur, Evelien doet haar verhaal vanaf 20.00 uur. Je betaalt geen entree, maar rekent wel je eigen drankjes af.

Café de Cactus cafés

Nu gesloten21:00 - 23:45

Pastoriestraat 37, Hengelo

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen

adv.