Hou je van dansen of zingen? Misschien sta jij straks op het [email protected] podium

Door Miranda Nijland 6 juli 2018

Zit jij op de basisschool en heb jij een talent zoals dansen, zingen of muziek maken? Geef je dan op voor de talentenjacht van [email protected]!

Deze leuke talentenjacht wordt gehouden op het grote podium van [email protected] Je kunt je opgeven via je leerkracht. Er worden in je klas voorrondes gehouden, de klassenwinnaar mag dan zaterdag 1 en zondag 2 september zijn of haar talent showen op het grote [email protected] podium. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de winnaar, maar ook voor de klas van de winnaar. Je maakt onder meer kans op een meet&greet met FOURCE of Mylène en Rosanne.

Bekende artiesten

En wat het helemaal gaaf maakt, behalve basisschoolleerlingen treden er ook nationaal bekende artiesten op. Mede dankzij de Stadscheque van de Provincie Overijssel en een gesponsord bedrag van carnavalsvereniging de Noorkermennekes uit Hengelo treden boyband FOURCE  en het duo Mylène en Rosanne op. Je kunt deze boyband en het duo allebei kennen van het Junior Eurovisiesongfestival.

Dus tegen alle Hengelose basisschoolleerlingen zeggen wij: wees er snel bij want je leerkracht kan je klas nog tot 20 juli opgeven via: [email protected]

Ken je het liedje ‘Love me’ nog?

stadscheque

Deze ideeën voor de binnenstad zijn beloond met een Stadscheque

Kidsatthepark is hét festival voor jonge gezinnen. Op het festival in het Prins Bernhard Plantsoen k...

adv.