[email protected]: superleuk kinderfestival met bekende artiesten

Door Majorie Nijbroek 29 augustus 2018

Als je elke keer opmerkingen hoort als ‘Mam, gaan we morgen weer’ en ‘wat was het weer leuk, een dikke vette 10’, dan weet je als organisatie dat je een goed festival hebt neergezet. Dus ja, natuurlijk komt er ook dit jaar een Kids&thepark. Zaterdag en zondag is dit supertoffe evenement voor kids.

Alina Kothman, Kim Vollenbroek en Tanja Heerbaart hebben het programma ook dit keer in elkaar gezet. De locatie is dezelfde als de voorgaande edities: het Prins Bernhard Plantsoen.

Bekende artiesten

[email protected] wordt goed bezocht door de jonge inwoners van Hengelo. Door enkele bekende artiesten uit te nodigen hopen Alina, Kim en Tanja ook wat meer bezoekers uit plaatsen rondom Hengelo te trekken. En welke (jeugdige) BN’ers er komen? De jongens van FOURCE bijvoorbeeld. En het zangduo Mylène & Rosanne. Je kunt zowel deze boyband als de tweelingzussen kennen van het Junior Songfestival en je ziet ze ook regelmatig op tv bij Kids Top 20.

Meet & Greet

En ook van de partij in het Prins Bernhard Plantsoen: AnneJet & Liselot. Is jouw dochter ook zo’n megagrote fan van beide Musical.ly-sterren? Bij [email protected] is een Meet & Greet mogelijk. Je zoon zal misschien liever een meeting willen met Bryan Hessing, de professioneel E-player van Heracles Almelo.

De afgelopen jaren kwamen er tussen de 8.000 en 9.000 bezoekers. Met deze bekende jonge artiesten hoopt de stichting [email protected] ook op flink wat bezoekers uit de grotere gemeenten rondom Hengelo. “Het moet wel betaalbaar blijven, dus de echt heel super bekende artiesten kunnen we helaas niet betalen, maar we zijn heel blij met de artiesten die we nu krijgen.”

De acts konden geboekt worden mede door de sponsoring van de Provincie Overijssel en carnavalsvereniging de Noorkermennekes. “Wij denken dat deze artiesten flink wat jonge jeugd naar ons park trekt”, zegt Alina Kothman.

Modeshows en workshops

En er is natuurlijk nog veel meer te doen. Overal staan kraampjes, er zijn kindermodeshows, workshops, sport- en spelactiviteiten en verschillende attracties. Het park wordt kortom een grote, gezellige speelplek! Dat dat leuk is voor kids hoeven we eigenlijk niet eens te zeggen, maar ook voor jou als ouder is er genoeg te zien en te beleven.

Kids@thepark

[email protected] is zaterdag 1 en zondag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur. Als je je afvraagt wat de entree is? Daar kunnen we kort over zijn; je kunt helemaal gratis naar dit evenement.

Lees ook:

stadscheque

Deze ideeën voor de binnenstad zijn beloond met een Stadscheque

Kidsatthepark is hét festival voor jonge gezinnen. Op het festival in het Prins Bernhard Plantsoen k...
Alina Kothman

De agenda van Alina is goed vol: ‘Ik vind alles echt superleuk’

Je hebt van die mensen die moeilijk stil kunnen zitten en altijd wel iets om handen hebben. Dat kunn...

 

adv.