Dit is er te doen in Hengelo tijdens de Kinderboekenweek

Aangeboden door Kinderboekenweek 2 oktober 2018

Van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober is het Kinderboekenweek. In veel gezinnen is het een jaarlijkse traditie om tijdens deze week naar de boekwinkel te gaan en een boek te kopen. En wat je ook kunt doen: een workshop volgen of naar een voorstelling gaan. Er is genoeg te doen! Wij zetten de leukste activiteiten voor je op een rijtje.

Het thema van deze Kinderboekenweek is Vriendschap en het motto is Kom erbij! Tijdens deze week krijg je het Kinderboekenweekgeschenk, geschreven door Jozua Douglas, cadeau bij besteding van €10,- aan kinderboeken. Voor de allerkleinsten maakt Milja Praagman het Prentenboek van de Kinderboekenweek, dit is koop voor € 6,95. Tof!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Tovertekenen met Milja Praagman

Jozua Douglas,Milja Praagman, CPNB, foto Mark Kohn, Locatie Baut Amsterdam

Milja Praagman is maker van het Prentenboek ‘Kom erbij’. In de Kinderboekenweek zal Milja, door te vertellen en te tekenen, laten zien hoe het idee voor het Prentenboek van de Kinderboekenweek is ontstaan. Ze leest voor uit het prentenboek en gaat daarna ‘tovertekenen’. Daarbij tekent ze iets waarvan de kinderen mogen raden wat het is en dan tovert Milja er telkens toch weer iets anders van.

Waar? Boekhandel Broekhuis, Wemenstraat 45
Wanneer? zaterdag 6 oktober
Tijd? 15.00 – 16.00 uur
Kostdat? De toegang is gratis


Meer over Boekhandel Broekhuis ontdekken?

Boekhandel Broekhuis boekhandels

Nu open09:30 - 18:00

Wemenstraat 45, Hengelo

Bekijk meer:boekhandels

Kinderboekenfeest in de bibliotheek

bibliotheek
foto: Bibliotheek Hengelo.

Bibliotheek Hengelo trapt dit jaar af met het kinderboekenfeest! En nodigt alle kinderen op vrijdagavond 5 oktober uit om erbij te zijn samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een groot feest met een disco, clown Funny, virtual sports, een fotoshoot, verhalen vertellen, glitter tatoo’s en nog veel meer!

  • Waar? Vrijdag 5 oktober
    Wanneer? Bibliotheek Hengelo
    Hoe laat? 19.00 -21.00 uur
    Kosten? Gratis

Meer over Bibliotheek Beursstraat ontdekken?

Bibliotheek Beursstraat bibliotheken

Nu open09:00 - 20:00

Beursstraat 34, Hengelo

Bekijk meer:bibliotheken

Geschenk

‘De eilandenruzie’ is het Kinderboekenweekgeschenk van 2018. Een nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana. Geschreven door Jozua Douglas, met illustraties van Elly Hees. Je krijgt het van 3 tot en met 14 oktober cadeau van je boekhandel bij een besteding van ten minste € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinderboekenweek. Meer over Kinderboekenweek ontdekken?

Kinderboekenweek

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.