Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slenteren langs kraampjes met antiek en je vergapen aan nostalgisch speelgoed

Door Majorie Nijbroek 27 augustus 2017

Urenlang slenteren langs kraampjes vol met antiek en curiosa. Of je vergapen aan nostalgisch speelgoed of andere spulletjes van vroeger. Hou jij d’r ook zo van? Ja? Noteer dan in je agenda dat je vrijdag 1 september écht in het centrum van Hengelo moet zijn!

Om 9.00 uur begint een grote antiek-, curiosa en brocantemarkt. De Stichting Centrummanagement Hengelo houdt dit evenement in samenwerking met Organisatieburo Van Aerle BV en dat is een echt grote speler op deze markt.

Heel veel oude spulletjes

Op het Marktplein vind je vrijdag zo’n zeventig kramen. Dat betekent dat je een heel groot aanbod kunt verwachten vol met de leukste oude artikelen. Je waant je temidden van deze tienduizenden oude spulletjes een dagje in de Parijse kunstenaarswijk Montmartre.

Uit oma’s tijd

Je gaat vast even terug in de tijd als je al die oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties en al die andere sfeervolle artikelen van vroeger ziet. Je kunt ook snuffelen tussen boeken en platen. De kans dat je naar huis terugkeert met een artikel zoals oma dat vroeger in huis had, achten we best groot!

Je kunt deze antiekmarkt tot 16.30 uur afstruinen.

antiekmarkt
foto: Organisatieburo Van Aerle BV

 

Meer over

Doen Getipt

adv.