Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezocht: horecatoppers, gidsen en parkeerwachten voor KRANG Festival

Door Majorie Nijbroek 30 maart 2018

Wat was het ontzettend leuk, het eerste KRANG Festival vorig jaar op Hemelvaartsdag. En omdat jullie met z’n allen laaiend enthousiast waren over dit nieuwe festival, komt er een vervolg. Maar: er zijn veel vrijwilligers nodig. Wil je biertjes tappen of het verkeer regelen? Je hulp wordt zeer gewaardeerd.

De organisatie kreeg heel veel goede reacties na het eerste festival. Daarom gaat het KRANG Festival dit jaar gewoon nog een keertje los. Dus noteer maar vast: op Hemelvaartsdag 10 mei is de tweede editie. Het festival is ook dit keer in het Weusthagpark en Buitenplaats de Houtmaat.

Voor en achter de schermen

Je kunt je voor en achter de schermen hartstikke nuttig maken. Je kunt helpen achter de bar, zorgen dat er op het festivalterrein een fijne sfeer is en helpen met de op- en afbouw.

En behalve opbouwers en afbouwers en horecamedewerkers worden voor nog heel wat meer functies vrijwilligers gezocht. Een kleine opsomming: parkeerwachten, terreinknechten, fietsenmakers, fietsparkeerders, gastheren, gastvrouwen, gidsen en nog veel meer. Als jij een handje wilt helpen, kun je een mailtje sturen naar: [email protected]

Hou de site in de gaten

Je bent vast ook benieuwd hoe het programma die dag wordt ingevuld. Dat wordt heel binnenkort bekend, dus hou de site in de gaten.

Meer over

Doen

adv.