Gaaf! DJ Jeroen Nieuwenhuize special guest bij Wijkfeest Slangenbeek

Door Miranda Nijland 11 juli 2018

Woon je in de Slangenbeek? Dan zul je dit evenement vast al in je agenda hebben staan. Komend weekend wordt het Wijkfeest Slangenbeek weer gehouden. Met dit jaar een gaaf programma voor jong en oud. Special guest is Jeroen Nieuwenhuize, DJ bij Radio 10. Zaterdagavond treedt Sophisticated Live op tijdens de zaterdagavondparty, met DJ Nagilo en saxofonist Julian de Munnik. Ben jij erbij?

Een groep enthousiaste wijkbewoners heeft dit wijkfeest georganiseerd onder de vlag van de nieuw opgerichte Stichting Noaberschap Slangenbeek. Goede muziek, gezelligheid met je buren en mede-wijkbewoners en een fijne sfeer; alle ingrediënten voor een topfeest. Maar liefst 64 teams doen zondag 15 juli mee met het Webton Volleybaltoernooi. En hoe leuk, jullie krijgen ook een bijzondere demonstratie te zien. Casper Haanappel en Stefan Boermans hebben namelijk goud gewonnen in de Eredivisie Beach tour! Zij geven zondag van 13.30 tot 15.30 uur een demonstratie tijdens het wijkfeest.

DJ Jeroen Nieuwenhuize

Tijdens de zaterdagavondparty op 14 juli zal Jeroen Nieuwenhuize, eerder DJ bij Radio 538 en nu bij Radio 10, optreden. Misschien ken je hem wel, Jeroen is al meer dan 20 jaar werkzaam als DJ. Naast zijn werk bij Omroep Zeeland toerde hij ook in Nederland en draaide hij in discotheken. In 1998 kreeg hij bij 538 zijn eigen show. Naast DJ is Jeroen stemacteur: hij spreekt veel commercials in, en is voice-over bij tv-programma’s.

Loungemuziek op het terras

Nieuw op het wijkfeest: zondag vanaf 15.00 uur is er loungemuziek op het terras met DJ Brozus. Zo kun je even bijkletsen of bijkomen na het volleybaltoernooi onder het genot van een hapje en drankje. DJ Brozus draaide eerder bij het Freshtival en de Paasparty Bentelo. Misschien ken je hem wel als DJ van café Het Neutje en de 3 Musketeers.

People love Sophisticated. We love the Music and the people.

Posted by Sophisticated Live on Wednesday, 14 June 2017

Meer over

Doen Getipt