VroegZat bij Metropool: vroeg feesten én op tijd je bed in

Door Majorie Nijbroek 23 januari 2019

Waarom altijd maar tot laat in de avond wachten en dan pas gaan stappen? Een feestje dat vroeg begint kan toch ook heel geslaagd zijn? Jazeker! Hengelo kan binnenkort kennismaken met een nieuw feestje: VroegZat.

VroegZat is een initiatief van Rob Rolefes en Collin Vaneker van Vossenjacht. Onder het motto vroeg feesten, lang slapen hebben deze Enschedeërs het plan opgevat voor een nieuw dansfeest. Waarom altijd tot diep in de nacht feesten, waardoor je de volgende dag niet heel fit bent. Dat kan ook anders, dachten ze.

Razendsnel uitverkocht

In Enschede is de eerste VroegZat op 9 maart bij ’t Bölke. En geloof het of niet, alle 650 kaarten voor dit feestje waren binnen enkele seconden (!) allemaal weg. De vraag of er belangstelling is voor een feestje waarbij je al vroeg in de avond op de dansvloer staat én redelijk op tijd onder de wol kunt liggen, is daarmee wel beantwoord!

Yes yes!Nieuwe datum voor jullie, op veler verzoek!Na 2 uitverkochte edities in Enschede is nu Hengelo aan de beurt!…

Posted by VroegZat on Monday, 21 January 2019

 

En de jongens van Vossenjacht komen nu ook naar Hengelo met dit nieuwe dansfeest.

Waar en wanneer

De eerste editie van VroegZat in Hengelo is op vrijdag 5 april bij Metropool. Het feest begint om 19.30 uur en is om klokslag middernacht afgelopen. Let op: de kaartverkoop begint donderdag 24 januari om precies 18.00 uur. Wil je bij dit toffe nieuwe feestje zijn, zit dan op tijd klaar met je laptop opengeklapt!

adv.