Uittip: kraampjes, kleedjes en lekker hapje en drankje tijdens de Noorker Zomermarkt

Door Miranda Nijland 4 juli 2018

Onze uittip: zaterdag 7 juli van 12.00 tot 18.00 uur wordt alweer de derde editie van de Noorker Zomermarkt gehouden. Een gezellige braderie en kleedjesmarkt bij de Onze Lieve Vrouwekerk. En wat een geluk, het belooft  fantastisch weer te worden.

Heb je nog spulletjes in huis die je wil verkopen? Je kunt een kleedje neerleggen waar je je spulletjes uitstalt die je wilt verkopen. Opgeven hoeft niet, je kan neerstrijken met je spullen vanaf 11.00 uur.

Kinderen kunnen zich uitleven op de Jungle Stormbaan, een creatieve workshop of een chill out les volgen of geschminkt worden. Genieten van een lekker ijsje, koffie of anders lekkers kan op het gezellige terras.

Kerktoren beklimmen

Hengelo van boven zien? Dat kan als je de kerktoren van de O. L. Vrouwekerk gaat beklimmen. Je kunt je hiervoor opgeven op de dag zelf (vanaf 10 jaar).

Om 17.30 uur is er nog een loterij met leuke prijzen aangeboden door onder meer EMTÉ, Aria Dierenspeciaalzaak, Tanja’s Hondensalon, De Tassenkoning, Electrosan en Apotheek Koop. Daarna kun je met een hapje en drankje nagenieten op het terras. Verzorgd door: [email protected], De Blije Belg, Pecafé en het Noorker Wijndomein.

Handig om te weten:

Vanaf 12.00 uur zijn de St Janstraat én de O.L. Vrouwestraat afgesloten voor verkeer.

Lees ook:

Gezellige drukte op de Noorker Zomermarkt

Binnenkort kun je weer struinen tussen de kramen op de Noorker Zomermarkt

Noteer vast in je agenda: zaterdag 7 juli van 12.00 tot 18.00 uur wordt de Noorker Zomermarkt 2018 w...

Meer over

Doen Getipt