Kennismaken met robots? Bezoek de Summer Tech Day

Door Miranda Nijland 1 augustus 2018

Lijkt het je leuk om kennis te maken met robots, 3D printing, werken met een arduino en nog veel meer? Kom dan zaterdag 4 augustus tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Summer Tech Day op het High Tech Systems Park in Hengelo! Hét Zomerse Tech Event van Twente.

Wat is er allemaal te doen?

Er zijn presentaties, demonstraties en vele mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met techniek: kijken naar sumoworstelwedstrijden van robots, werken aan de Ozobot van WoWi, een workshop met arduino’s, spelen aan de kidstafel van Oyfo én het nieuwe Thales bedrijfsmuseum bekijken.

Wat is arduino nu weer, zul je je misschien afvragen? Arduino is een opensource-computerplatform bedoeld om microcontrollers eenvoudig te maken. Dit platform is bedoeld voor hobbyisten, artiesten, kunstenaars en iedereen die geïnteresseerd is in het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten.

Dus ben je geïnteresseerd in techniek en maak je graag zelf dingen, neem dan een kijkje. De toegang is gratis!

Vier delen

De bovenverdieping is vooral gericht op het laten zien. Op de benedenverdieping is een markt van maken en doen. In de kelder is de demonstratieruimte van het bedrijfsmuseum toegankelijk. Buiten staat de WoWI bus. Daar kun je een demonstratie met Drones bijwonen. Hier vind je meer informatie.

Foto’s

Tijdens Summer Tech Day worden er foto’s gemaakt die gebruikt kunnen worden voor publicatie. Indien je dit niet wilt, graag tijdens het evenement bij de fotograaf aangeven. Bezoek is op eigen risico en de verantwoordelijkheid van de kinderen ligt bij de ouders.

Wanneer? zaterdag 4 augustus, 10.00 tot 16.00
Waar? Sintecs B.V, Haaksbergerstraat 67.

Meer over

Doen Getipt