Iets bijdragen aan de Hengelose maatschappij? Dat kan op de Slingerbeurs

Door Miranda Nijland 7 maart 2018

Wil jij je, met je misschien wel pas gestarte bedrijf, sociaal maatschappelijk inzetten? Denk dan eens aan de Hengelose Slingerbeurs. Het is bovendien een mooie manier om te netwerken.

Misschien ken je het al: de Slingerbeurs in Hengelo. Bedrijven en ondernemers bieden gratis hun diensten en middelen aan. Vervolgens kijken lokale maatschappelijke organisaties of zij het aanbod van de bedrijven kunnen gebruiken. Zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden, is er een match.

Op vrijdag 9 maart wordt de tiende editie van de Slingerbeurs gehouden in locatie de Gieterij in het ROC van Twente. Er hebben zich al veel mensen aangemeld. Mocht je je nog willen aanmelden, dan kan dat hier.

Hele jaar slingeren

Je ziet steeds meer dat bedrijven, naast geld verdienen, ook een steentje willen bijdragen aan de maatschappelijke omgeving. Stichting De Slinger matcht het hele jaar door, maar tijdens de Slingerbeurs gebeurt het live. Het is letterlijk een levendige handel tussen vraag en aanbod met gesloten beurs. Wil je deelnemen, dan kost je dat dus helemaal niets!

Er is zelfs een notaris bij

Bedrijven presenteren het aanbod op hun stand. Maatschappelijke organisaties oftewel vragers bekijken bij welk bedrijf zij hun vraag neer kunnen leggen. Zo’n vraag kan te maken hebben met menskracht, kennis, materiaal of bijvoorbeeld faciliteiten. Elke match wordt door een notaris vastgelegd. Heb je vragen tijdens de beurs, dan kun je terecht bij de aanwezige Helpdesk. Daar zijn ook matchformulieren, plattegronden en spelregels verkrijgbaar.

ROC van Twente

dienstverlening

Vandaag gesloten

Gieterij 200, Hengelo

Bekijk meer:dienstverlening

Meer over

Doen Getipt