Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muzikanten gaan met jou de ontmoeting aan bij het Paviljoen

Door Miranda Nijland 20 juni 2018

Kom jij ook graag in het Prins Bernhardplantsoen? En word jij ook vrolijk van muziek en van deze mooie plek? We hebben wat leuks te melden, want zondag kun je in dit mooie park luisteren naar de muzikale seizoensafsluiting van muziekvereniging Eendracht-Excelsior. In dit mooie park, waar al heel veel activiteiten worden gehouden, weer een nieuwe activiteit. 

De muziekvereniging noemt het concert ‘een muzikale ontmoeting.’ Dit concert wordt van 12.30 tot 15.00 uur gehouden in samenwerking met Paviljoen De Ontmoeting op het grote grasveld naast het paviljoen. Een nieuwe activiteit op een zondagmiddag, voor zowel volwassenen als kinderen (die zich heerlijk in de speeltuin naast het Paviljoen kunnen vermaken).

De titel muzikale ontmoeting is niet voor niets gekozen. Eendracht-Excelsior zorgt voor de muziek en gaat de ontmoeting aan met bezoekers in het park. Dus strijk lekker neer op het terras van Paviljoen De Ontmoeting en geniet daar heerlijk relaxed, onder het genot van een drankje, van afwisselende muziek.

Popmuziek en ballads

Het harmonieorkest begint en brengt lekker in het gehoor liggende muziek. Waarna Feel the Beat (de vroegere Street Harmony Band) met popmuziek en ballads je op weer geheel andere wijze van hun muziek laat genieten.

Muziek kan je gelukkiger maken, helemaal in zo’n mooie omgeving. Dus heb je tijd, ga er even kijken. De toegang tot het park is gratis.

Lees ook:

Paviljoen de Ontmoeting

Clemens en Wendy runnen Paviljoen De Ontmoeting: ‘Geen dag is hetzelfde’

Wij durven rustig te stellen: het is een gemiste kans als je deze plek in Hengelo niet kent. We hebb...

Meer over Paviljoen de Ontmoeting ontdekken?

Paviljoen de Ontmoeting restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Prins Bernhardplantsoen 1, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Doen Getipt

adv.