Dit wil je niet missen: dancefeest Sins of Ibiza met Julian Jordan

Door Majorie Nijbroek 29 augustus 2018

Kun jij ook niet wáchten tot het zaterdag is en je weer helemaal los kunt gaan op Sins of Ibiza? Wij geven je gelijk hoor, we kijken ook zo uit naar dit feel good dance event! Wij zorgen vast voor een opwarmertje met dit lijstje dat laat zien waarom je dit feest écht niet wilt missen.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Drukbezocht feestje

Sins of Ibiza

Het is de vierde editie van Sins of Ibiza en het wordt weer een feestje hoor. “Buitenplaats de Houtmaat wordt zaterdag omgetoverd tot de ‘Ushuaia van Twente'”, beloven de organisatoren Carel Weijschede en Juul Gibcus. De line-up mag er zijn (lees vooral verder!) en de dj’s brengen je vanaf een drijvend podium op het water in extase. Het kon wel eens een heel drukbezocht feestje worden. De organisatie gaat er vanuit dat er zeker drieduizend bezoekers op het dance-event afkomen.

Vakantievibes

foto: Sins of Ibiza

Die heerlijke zomervakantie zit er helaas weer op voor de meesten van ons. Maar Sins of Ibiza laat je die vakantievibes zaterdagavond weer volop voelen. Bijpraten met bekenden in de prachtige omgeving van De Houtmaat en helemaal los gaan op de Ibizasound. Whoah, we’re going to Ibiza, we’re gonna have a party! Je waant je op het Spaanse feestavond, terwijl je toch echt gewoon in Hengelo bent.

Julian Jordan komt!

Supervet, heeft de organisatie toch Julian Jordan gestrikt voor het festival! Deze 23-jarige dj staat in de befaamde DJ Mag Top 100. Hij draait een volledige set en lokt je met zijn opzwepende beats vast naar de dansvloer. De slotact, die mag er ook zijn. Maar wat dat is, blijft een verrassing. Gewoon komen dus! De opening doet Danny da Costa samen met Tariq. Lekkere dance gecombineerd met saxofoonklanken. Ook geboekt is Deepend. Deze dj reist de hele wereld over met David Guetta; Deepend staat in zijn voorprogramma. Rond 22.15 uur gooit Firebeatz het tempo omhoog. Deze jongens gaan van Ultra Miami tot EDC Las Vegas en Tomorrowland en maken een tussenstop in Hengelo.

🔊‼️ATTENTION PLEASE‼️🔊Zaterdag 1 september is het zover! Dan zullen deze heren ervoor zorgen dat Sins of Ibiza een…

Posted by Sins of Ibiza on Thursday, 19 July 2018

Het wit mag uit de kast

Je weet het vast als je één van de voorgaande edities van Sins of Ibiza hebt bezocht. Er geldt een dresscode en die luidt: kom in het wit. Dus duik op tijd je kledingkast in en stel een fijne festivaloutfit samen uit de witte kledingstukken die in je kast hangen.

sins of ibiza

Win een reis!

Ook he-le-maal niet verkeerd: je maakt ’s avonds kans om een reis te winnen naar… Ibiza! Er wordt een reis verloot en win jij, dan mag je ook nog iemand meenemen. Kun je op de stranden van Ibiza nog even napraten over het Ibizafeestje in Hengelo.

Win een reis naar Ibiza!

Say whaatt?!😯 Wij hebben een hele toffe actie opgezet samen met Corendon Vliegvakanties➡➡💜WIN!!💜een volledige verzorgde 8⃣-daagse vliegvakantie van Corendon Vliegvakanties voor twee personen inclusief ✈met verblijf in het prachtige Marble Stella Maris Ibiza (4*) hotel op basis van ⭐all-inclusive⭐🙌Beleef de meest legendarische en grootste feesten ter wereld🙌✅Bestel je fieldtickets op https://goo.gl/ZfQhP5✅Like Sins of Ibiza✅Deel openbaar(!) dat jij naar Sins of Ibiza gaat met #sinsofibiza2018✅Tag in het bericht met wie jij naar Ibiza wilDe winnaar wordt op 1 september tijdens Sins of Ibiza bekend gemaakt!Wees er dus zeker van dat jij aanwezig bent, want de gelukkige loopt rond op Sins of Ibiza 2018! Kaarten bestellen kan via https://goo.gl/ZfQhP5

Posted by Sins of Ibiza on Sunday, 1 July 2018

Goedkoper dan Ibiza

Je weet het vast als je wel ’s op Ibiza bent geweest. Zo ongeveer alles is er duur. Wil je een club binnen? Dat kan, tik je wel even een euro of 70 af. Je wilt een frisdrankje? Geen probleem, dat is dan €10. Voor een biertje of cocktail mag je nog wat meer neertellen. Nee, dat is dan wel plezierig aan Sins of Ibiza; je bent er een stuk voordeliger uit dan op het partyeiland. Geen partyprijzen, maar gewone Hollandse prijzen.

via GIPHY

Kaartverkoop

Heb jij je ticket al binnen? Je betaalt er €35 voor (exclusief €1,50 servicekosten) en bestelt je late bird ticket hier online. Je moet overigens wel 21 jaar zijn. Als je het ticket binnen hebt, kun je aftellen en je witte festivalkleding vast gaan uitzoeken. Het terrein is open vanaf 18.30 uur. Een uur later begint het festival en het dancefeestje gaat door tot 1.00 uur. Fijne avond alvast!

via GIPHY

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶