Deze gave lessen voor het goede doel wil je volgen

Aangeboden door CLUB-LIFE 30 januari 2019

Lekker sporten en dan ook nog een goed doel steunen? Dat kan zondag bij CLUB-LIFE. De sportschool houdt een open dag met een speciaal aanbod van verschillende groepslessen voor het goede doel Join4Energy. En jij kan deelnemen!

Gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijkere items in de samenleving. CLUB-LIFE is meer dan alleen een sportcentrum. De instructeurs willen je graag helpen om ook in dit nieuwe jaar en gezond te blijven. Misschien ben je dit jaar al wel dapper van start gegaan met je sportieve doelen. Zo niet dan kun je een afspraak maken met een personal coach van CLUB-LIFE. Voor iedereen die net iets meer wil!

Foto: CLUB-LIFE

Wat kun je verwachten?

Wat je kunt verwachten zondag? Een speciaal aanbod van verschillende groepslessen waar jij, je familie, vrienden en/of kennissen aan deel kunnen nemen. Een leuke variatie binnen de fitness is de FunXtion of AbCore, hier kun je je ook voor laten inschrijven. Gewoon individueel fitnessen is uiteraard ook mogelijk. Van 09.30 tot 10.30 uur kun je body pumpen, vanaf 10.30 uur is er een uur high-shape, XCO van 11.30 uur tot 12.30 uur, XCO Burn vanaf 12.30 uur en de spinning marathon is tussen 10.00 en 14.00 uur.

Voor alle groepslessen die zondag worden gegeven wordt een een kleine vergoeding gevraagd die in z’n geheel wordt gedoneerd aan Join4Energy, wat inhoudt dat jij eraan bijdraagt dat deze kinderen met een stofwisselingsziekte geholpen worden! Er worden 15 clinics gegeven. Vorig jaar werd meer dan 5000 euro binnengehaald, hoe mooi zou het zijn als er dit jaar nog meer wordt binnengehaald (en jij daar ook nog aan bijdraagt)!

Meld je aan

Wil jij voor dit doel meesporten en dit evenement tot een succes maken? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar: [email protected] of kom langs aan de Beneluxlaan 20.

Wanneer? Zondag 3 februari van 09.30 tot 14.00 uur
Waar? CLUB-LIFE, Beneluxlaan

Posted by CLUB-LIFE on Sunday, 30 December 2018

Lees ook:

Lucién van sportcentrum CLUB-LIFE: ‘Mijn droom was een eigen sportcentrum’

Zo goedkoop mogelijk sporten is al jaren razend populair. Maar wat als je houdt van wat meer luxe, n...

Fit en gezond 2019 in? Zo ben je makkelijk weer van je kerstkilo’s af

Wil je na deze feestmaand weer wat fitter worden? En wil je als het enigszins kan die kerstkilo’s er...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door CLUB-LIFE Meer over CLUB-LIFE ontdekken?

CLUB-LIFE sportscholen

Nu gesloten08:30 - 12:00 |16:00 - 21:30

Beneluxlaan 20, Hengelo

Bekijk meer:sportscholen

adv.