Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nostalgie met Super Mario: retro gamebeurs in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 17 juni 2019

Tetris, Pac-Man, Mario Bros, Pikachu, Zelda en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Genoeg games die we allemaal vroeger graag speelden. Mis je die goede oude tijd? Binnenkort kun je jouw favoriete game weer spelen in Hengelo!

Als je helemaal gek bent van retro gaming en merchandise, blok dan 27 oktober in je agenda. Dan is namelijk de eerste retro gamebeurs van Twente en die wordt gehouden in Hengelo.

De beurs wordt georganiseerd door Lito, Saad en Stef. De drie zijn zelf fanatieke bezoekers van dit soort gamebeurzen en ze hebben gemerkt dat er  steeds meer vraag was naar een retro gamebeurs in Twente. Daarom hebben ze deze uitdaging op zich genomen en vormen ze de organisatie Gaming Universe.

Spelen, kopen, ruilen

Je kunt op de beurs je hart ophalen bij heel veel tafels vol games, consoles en merchandise en je kunt kopen, ruilen en spelen. Vanaf de eerste Nintendo 8-Bit met de bekende oranje Zapper en Duckhunt tot ouder, maar ook nieuwere games en consoles zijn er te verkrijgen!

Heb je zelf gave retro gaming spullen of merchandise en lijkt het je leuk om deel te nemen? Je kunt een tafel huren via website (www.gaminguniverse.nl),  Facebook (Facebook.com/GamingUniverseNL) of per mail ([email protected]).

Gratis pendelbus

Goed om te weten: vanaf station Hengelo rijdt er vanaf 09.30 uur elk half uur een pendelbusje van station Hengelo C.S naar de beurs en terug.

Hoewatwaar

Het event is op zondag 27 oktober van 10.00 tot 16.00 uur bij Waarbeek Zalen & Events aan de Twekkelerweg. Om binnen te komen betaal je 4 euro. Leuk extraatje: voor de fanatieke cosplayers onder ons: je krijgt 50% korting op de entree als je geheel verkleed komt! Ben jij er bij?

Meer over

Doen

adv.