Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Hengelo

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Hengelo. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Ga lekker schaatsen

Één van de leukste manieren om de winter te vieren is toch wel schaatsen. Ga samen met vrienden of familie op zondagmiddag lekker schaatsen op de ijsbaan op de markt:  de gezelligste winterhappening van het jaar in Hengelo. Let op: dat kan komende zondag 5 januari voor het laatst!

Borrelen bij De Tapperij

©Yourlittleblackbook.me.

Zondagmiddag is natuurlijk een perfect moment om af te spreken met familie en vrienden. Lekker even een borrel drinken bij Lasergame De Tapperij is alles wat je nodig hebt in januari. Wil je even bijkomen van het lasergamen? Ga deze maand voor dry en bestel een FÏNLEY : dit is een heerlijke alcoholvrije frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Maak een winterwandeling

Foto: Hotel ’t Lansink

Juist als het buiten lekker waait, kraakt en knispert, is het fijn om een heerlijke winterwandeling te maken. Maak een wandeling door het prachtige Tuindorp in Hengelo. Daarna heb je die zondagmiddagborrel bij Hotel-Restaurant Het Lansink wel verdiend. Ga deze maand voor dry en bestel er een FÏNLEY bij.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.