Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Hengelo

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Hengelo. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstsfeer bij de Oeler Watermolen

Het is inmiddels december dus wat ons betreft tijd om je onder te dompelen in kerstsferen. Zondag 8 december van 13.30 tot 17.00 uur kun je de kerstsfeer proeven bij de Watermolen van Oele aan de Olde Meulenweg 4. Er zijn eigengemaakte kerstversieringen te koop en de boerendansgroep Twentsche Leu laat folkloristische dansen zien.

Borrelen bij Emma’s Eetcafé

©Yourlittleblackbook.me

Buiten lekker koud en binnen gezellig een drankje doen met familie of vrienden? Bij Emma’s Eetcafé, één van de oudste bistro’s van Hengelo, kun je lekker borrelen. Tip: Emma’s schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten: Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Stadswandeling

't Neutje

Heb je altijd al meer willen weten over de binnenstad van Hengelo? Doe dan zondag 1 december mee aan de stadswandeling van Museum Hengelo. Ontdek waarom Hengelo is zoals het is en ervaar hoe bijzonder de stad is. Aanvang 14.00 uur bij Museum Hengelo aan de Beekstraat 51. Meer informatie vind je hier.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.