Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x supermooie fietsroutes in (de buurt van) Hengelo

Door Miranda Nijland 20 mei 2020

In Nederland springen we maar al te graag op de fiets. We worden omringd door prachtige natuur en er zijn dan ook veel leuke fietsroutes in (de buurt van) Hengelo te vinden. Wij selecteerden er drie die je als Hengeloër écht gefietst moet hebben. Leuke tip voor Hemelvaartsdag, dan stap je in ieder geval met héérlijk weer op de fiets!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Dauwtrappen naar Hertme

Op Fietsnetwerk.nl vind je een mooie fietsroute die langs Borne, Hengelo en Hertme gaat. De route is een kleine 40 kilometer. Misschien ben je al wel eens naar Hertme gefietst om de Dauwtrappermis bij te wonen in het openluchttheater. Die kan nu niet worden gehouden, maar van Hengelo door Borne naar hertme is nog steeds een mooie route. Je komt onder meer langs kasteel Twickel en de Noordmolen!

Cultuur en historie

Ben je een liefhebber van cultuur en historie? Dan is deze route misschien wel wat voor je. De route is wel wat langer: 47.75 kilometer. Je komt onder meer door Borne, Azelo, Ambt-Delden, Oele en Hengelo.

Bron: Giphy

Landgoed Hof Espelo

Foto: ANP

Heb je zin om te fietsen, maar wil je graag wat eerder in je tuin zitten op Hemelvaartsdag? Dan hebben we nog een mooie route voor je gevonden van 23 kilometer. Deze route gaat door Landgoed Hof Espelo. Deze route gaat onder meer langs de Lonneker Molen, Landgoed Kaamps door Lonneker.

Lees ook:

weer Hemelvaart 2020

Dit is de weersverwachting voor Hemelvaart 2020

Het is alweer bijna Hemelvaart. We hebben een dagje extra vrij op donderdag 21 mei. Kunnen we dan bu...

Hemelvaartsdag 2020: dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Hengelo

Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. De meeste Hengeloërs zijn dan een lekker extra dagje vrij. E...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.