Met deze workshop ben jij pas écht strijdbaar op Internationale Vrouwendag

Aangeboden door DPR Sports & Health 4 maart 2019

Misschien vind jij wel dat het élke dag vrouwendag moet zijn, maar op 8 maart is dat ook officieel zo. Dan is het Internationale Vrouwendag. Wil je deze dag ultiem doorbrengen? Dan hebben wij een superleuke tip voor je: Power Boxing!

Tijdens Internationale Vrouwendag staat de solidariteit en strijdbaarheid van vrouw over de hele wereld centraal. Daar past de workshop Power Boxing helemaal bij! Wat het inhoudt? Een kennismaking met powerboxing: een trainingscombinatie van kracht én uithoudingsvermogen. Het is leuk om te doen en het vergroot je zelfvertrouwen. Zo voel je je na deze workhop beresterk. Power to the vrouw!

Wat is Power Boxing?

PowerBoxing is een training-combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Ook train jij je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Zowel voor beginnende als gevorderde sporter. De workshop wordt gegeven door DPR-trainer Cindy Bergman.

Power Boxing is één van de lessen die je kunt volgen bij DPR Sports & Health. En hoe leuk, ook kinderen (van 8 tot en met 12 jaar) en tieners (van 12 tot en met 17 jaar) kunnen lessen Power Boxing volgen bij DPR Sports & Health. Je traint dan evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Daarbij staan ook nog eens de volgende waarden centraal: respect, discipline, normen & waarden en samenwerken.

“De energie die ik hiervan krijg, is geweldig”

Matthew is eigenaar en oprichter van DPR Sports and Health. Zes jaar geleden op 1 april richtte hij zijn sportbedrijf op met een heel duidelijk doel voor ogen: het begeleiden en coachen van ervaren en onervaren sporters, jong en oud. “De energie die ik hiervan krijg, is geweldig. Dit is wat ik wil en daar ben ik trots op.” In 2013 begon hij voor zichzelf. Eerst aan de Hassinkweg en sinds april vorig jaar vanuit een pand aan de David Ricardostraat. “Zes jaar geleden was de outdoorsport in Hengelo nog niet zo groot. Ik ben begonnen met het begeleiden van 6 sporters. Na drie maanden trainde ik al 75 sporters. Inmiddels hebben we een indoorlocatie erbij en sporten 380 mensen bij ons.”

Samenwerking

DPR Sports and Health richt zich onder meer op personal coaching, small group training, groepstraining, powerrun, powerboxing en powerfit. Ook kun je er onder meer lessen calisthenics, disq en tabata volgen. Sinds vier jaar is DPR ook werkzaam in het onderwijs. “Door middel van boks-coaching begeleiden we kinderen naar een positieve mindset. Ik ben erachter gekomen dat ik bezig zijn met het welzijn van die kinderen het leukste aan mijn werk vind. Om écht iets te betekenen voor de jeugd door ze een positieve mindset te geven, vind ik geweldig. Je ziet dat die begeleiding bij kinderen tot hele mooie dingen leidt.” Matthew heeft duidelijk affiniteit met kinderen. “Ik ben heel dankbaar als ik wat voor ze kan betekenen op basis van vertrouwen. Ik zie het niet eens als werk.”

Hoe, wat, waar?

Workshop Power Boxing voor vrouwen. Vrijdag 8 maart om 13.00 uur in Wijkcentrum de Sterrentuin aan de Neptunusstraat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DPR Sports & Health. Meer over DPR Sports & Health ontdekken?

DPR Sports & Health sportcentra

Vandaag gesloten

David Ricardostraat 9-11, Hengelo

Bekijk meer:sportcentra

Lees ook:

Matthew van DPR Sports and Health: ‘Écht iets betekenen voor de jeugd, dat vind ik geweldig’

Het oprichten van zijn eigen bedrijf was een gewaagde stap, maar Matthew Diemont is trots op wat hij...

Pak je sportschoenen maar uit de kast: er zijn nieuwe lessen bij DPR Sports & Health

Heb je je in de vakantie voorgenomen om meer te gaan sporten, maar weet je eigenlijk niet meer zo go...

adv.