Dit weekend lachen we met Kamak of zakken we onderuit voor een film

Door Miranda Nijland 9 november 2017

Al zin in het weekend? Wij staan te trappelen! 🍷🍻 Theatergroep Kamak staat dit weekend twee keer op de planken met de voorstellling Aju. Filmliefhebbers kunnen dit weekend ook terecht bij Filmhuis Hengelo. En heb je zin aan een concert? Roxeanne Hazes komt vrijdag naar Metropool of reis zaterdag met twee toporkesten de wereld rond!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tragisch portret in Filmhuis

Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. De film is donderdag 9 en zaterdag 11 november vanaf 20.15 uur te zien bij Filmhuis Hengelo.

Vrijdag is de film La fille de Brest te zien. Irene werkt als longarts in een academisch ziekenhuis in de Franse plaats Brest. Als ze verband ontdekt tussen een aantal verdachte sterfgevallen en een specifiek geneesmiddel, zet ze alles op alles om het middel van de markt te halen.

Wanneer? Vrijdag 10 november om 20.15 uur.
Reserveren kun je hier!

Filmhuis Hengelo bioscopen

nu gesloten20:00 - 23:00

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:bioscopen

Roxeanne Hazes bij Metropool

Roxeanne Hazes komt vrijdag 10 november bij Poppodium Metropool. Haar nieuwe single is uit en inmiddels speelt ze elke maand bij de maandafsluiting van DWDD. Goed nieuws dus voor de zangeres die met “In Mijn Bloed” menig criticaster de mond snoert. Zaal open: 20.30 uur, aanvang: 21.00 uur.

Wanneer? Vrijdag 10 november
Waar? Poppodium Metropool

Poppodium Metropool poppodia

nu gesloten12:00 - 18:00

Industrieplein 3, Hengelo

Bekijk meer:poppodia

Avondje lachen met Kamak

Kamak
Foto: Facebook Kamak Hengelo

Hou jij van theater? Misschien is de voorstelling ‘Aju’ van Theater KamaK wel wat voor je. De voorstellingen worden gehouden in het Kamaktheater aan het Esrein 15 en beginnen vrijdag 10 november. Theater KamaK is een theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking en bestaat inmiddels al 26 jaar. KamaK maakt voorstellingen voor een breed publiek van binnen en buiten de regio. Kamak is ook ons uitje van de week, lees hier.

Waar? Kamaktheater, Esrein 15
Wanneer? Vrijdag 10 en zaterdag 12 november

Reis om de wereld

Foto: Facebook Concordia Hengelo

Twee toporkesten nemen je zaterdag mee in een reis om de wereld. Harmonieorkest Concordia en fanfare Excelsior uit Oosterhesselen geven gezamenlijk een najaarsconcert in Hengelo. “Vorig jaar zijn wij te gast geweest op het concert van Fanfare Excelsior uit Oosterhesselen en dit jaar komen zij bij ons”, aldus Concordia Hengelo.
Voor Excelsior Oosterhesselen is het een try-out concert. Zij gaan op 25 november op concours naar Hoogeveen.​Op het programma staan composities voor harmonie- en fanfareorkest uit de hoogste divisies. Er komt van alles aan bod: orkestmars, klezmer, een symfonische bewerking en concourswerken.

Wanneer? Zaterdag 11 november vanaf 20.00 uur
Waar? Het Twickeltheater, Woolderesweg.
Hier kun je kaarten bestellen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen