Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Modespektakel Hengelo: 5 redenen waarom je erbij moet zijn

Door Miranda Nijland 11 september 2019

Zo’n leuk feestje, dat wil je echt niet missen! Komende zondag wordt het Modespektakel weer gehouden in Hengelo. Je kunt de nieuwste mode spotten op een catwalk van meer dan 300 meter. De kinderen kunnen zich vermaken bij Kidsplein Kidsvila. Jij neemt een drankje en genieten maar! 5 redenen waarom jij dit spektakel niet wil missen:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

1. Grootste catwalk

Foto: TC Tubantia/ Annina Romita

Hoe gaaf, we hebben zondag in Hengelo gewoon weer de grootste catwalk in de regio. De modellen lopen over een catwalk van meer dan 300 meter. Het spektakel begint om 12.00 uur. Net als vorig jaar komt presentator Arvin Host met al zijn enthousiasme het modespektakel presenteren. Girlband Pure Vocal maken vervolgens een feestje in de Molenstraat. Van 12.15 tot 12.45 uur kunnen jongens en meisjes vanaf 3 jaar lessen dans zoals hip hip en modern volgen bij X-dance. De modeshows zijn om 13.00 uur en 14.30 uur en de finaleshow om 15.45 uur. Kids Villa en Sport bso’s Hengelo is zondag te vinden op het marktplein. Kinderen kunnen zich dan vermaken op het modespektakel ‘kids plein.

2. Acties in de winkels

Foto: Facebook Modespektakel

Als je direct gaat shoppen, let dan even op de acties in de winkels. Elke deelnemende winkel heeft zijn eigen ‘Spektakel in de Winkel’ bedacht.

3. Inspiratie opdoen

Ben je uitgekeken op wat er in je kledingkast hangt? En wil je je najaarsgarderobe uitbreiden met een paar nieuwe items? Doe dan inspiratie op tijdens het Modespektakel tussen 13.00 en 17.00 uur. De catwalk begint op de Enschedesestraat, voor de Lambertusbasiliek. Diverse modellen laten de nieuwe najaars- en wintercollecties zien. Niet alleen kleding, maar ook schoenen, sieraden, brillen en zelfs interieur komt over de catwalk. En, niet onbelangrijk, het evenement is gratis te bezoeken.

4. Diverse food, drinks & music

Je ziet niet alleen mode komende zondag, je kunt ook genieten van de heerlijkheden van Intenzo, Meesterlijke Koffie en van de nieuwe The Green Room bij Schouwburg Hengelo. Britt Franken, deelneemster aan The Voice Kids, treedt meerdere keren op. DJ Marc Vano zorgt er tijdens het Modespektakel voor dat tussen de modeshows door de voetjes van de vloer gaan.

5. Modeborrel en film

Foto: Facebook Modespektakel

Nieuw dit jaar is de modeborrel, zondag vanaf 16.45 uur bij de Lambertusbasiliek. Een superleuke afsluiting van de dag met hapjes, drankjes en muziek. Met optredens van onder meer Pure Vocal & DJ Marc Vano. En voor alle filmliefhebbers hebben we nog een leuk nieuwtje: geheel in het mode-thema zal het Filmhuis Hengelo op zaterdag 14 september om 20.15 uur en op en zondag 15 september om 15.00 uur Phantom Thread laten zien. Deze film vertelt het verhaal van de beroemde Britse modeontwerper Reynolds Woodcock. Reynolds is een verstokte vrijgezel die het nooit lang uithoudt met zijn veroveringen. Zijn werk als couturier gaat boven alles. Dan ontmoet hij Alma. Zij weet zeker dat hij niet de sterke man is die hij pretendeert te zijn. Bezoek deze film voor €8,25 i.p.v. €10,25.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.