Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wanneer je de schaatsen weer kan onderbinden (voor Winters Hengelo)

Door Miranda Nijland 21 oktober 2019

Het is nooit te vroeg om het te hebben over kerst, nietwaar? Hoewel Sinterklaas nog niet eens in het land is, willen we het toch hebben over de jaarlijkse ijsbaan in het centrum. Lekker weer schaatsen! Het is namelijk inmiddels bekend wanneer deze opengaat.

De ijsbaan van Winters Hengelo gaat open op zaterdag 7 december (officiële opening vrijdag 6 december om 18.00 uur). En hoe gaaf: je kunt een maand schaatsen, de ijsbaan blijft namelijk staan tot en met zaterdag 5 januari!

Even warm worden

Evenals vorig jaar is de exploitatie van het Schaatscafé in handen van Stravinsky Eten, Drinken, Slapen. Dat betekent dat je er ook weer lekker warm kan worden met onder meer warme chocomelk en glühwein en dat je ook kleine gerechten en hapjes kan bestellen.

De schaatsbaan wordt weer opgebouwd op het Marktplein aan de kant van de Telgenflat en de Brinktoren. En zoals je gewend bent wordt de baan sfeervol aangekleed met kerstbomen en lichtjes.

Schaatsen en meer

Je kunt elke dag de schaatsen onderbinden, maar er is meer te doen in het centrum in december. Wat precies laten we je zo snel mogelijk weten!

Praktische informatie

Misschien vind je het vast handig om te weten: de entree is (als je zelf schaatsen meeneemt) € 1,50 en voor een dagkaart (met schaatshuur) betaal je € 4,-.

Op deze dag is de intocht van Sinterklaas in Hengelo 2019

Oke, het is misschien een beetje vroeg voor dit nieuwtje maar geef even toe: we kijken allemaal uit ...

adv.