Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je deze week vroeg naar de film wil

Door Miranda Nijland 23 oktober 2019

Heb jij al leuke plannen voor deze week? Misschien is een bezoekje aan de bioscoop met je kids nog wel een leuk idee. Deze week kan zo’n bezoekje wel heel speciaal zijn, want je kunt donderdag en vrijdag ontbijten in de bioscoop!

Tijdens je vakantie lekker ontbijten in de bioscoop en daarna jouw favoriete kinderfilm bekijken! Best een gaaf idee toch? Movie Unlimited houdt donderdag en vrijdag een ontbijtbios tijdens kindervoorstellingen in de ochtend.

Wat dat inhoudt? Je ontbijt gezellig aan een tafel in de foyer en kijkt aansluitend naar jouw favoriete kinderfilm. De kosten hiervoor zijn € 11,50 per persoon (voor een 3D voorstelling geldt een toeslag)

Let op: het ontbijt wordt altijd 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geserveerd. En uiteraard kun je ook deze voorstellingen zonder ontbijt te bezoeken.

En nu … kiezen

De films waaruit je kan kiezen zijn: Trouble (NL) 2D, Everest de jonge Yeti (NL) 2D, Whitestar, Shaun het Schaap: Ruimteschaap én De Brief Voor Sinterklaas.

Kleuterbios

Ook leuk: komende zondag om 10.00 uur kun je nog terecht bij de Kleuterbios van Movie Unlimited. Dan is de film Robocar Poli te zien. Kleuterbios is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bij deze film gaat het licht niet helemaal uit en staat het geluid wat zachter.  Bovendien krijgt je kind een kleurplaat en een diploma film kijken!

De entreeprijs voor de kleuterbios is € 8,- per persoon. Dit is inclusief een kidsbox voor de kids en een kopje koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders.


Meer over Movie Unlimited Hengelo ontdekken?

Movie Unlimited Hengelo bioscopen

Op aanvraag

Beekstraat 41, Hengelo

Bekijk meer:bioscopen

Lees ook:

brand Blokkerpand

Toen in Hengelo: brand voormalige bioscoop en Blokkerpand

Je hebt er vast heel wat jeugdherinneringen en al menig film gekeken. Elf jaar geleden, in de nacht ...

7 x feitjes over Hengelo waardoor je je gegarandeerd oud voelt

Is dat al zó lang geleden?! Dat gevoel heb jij vast ook wel eens, bijvoorbeeld als je hoort dat het ...

adv.