Dit is er te doen tijdens de WAK18 in Hengelo

Door Miranda Nijland 6 juni 2018

Nog maar net bijgekomen van Amusing Hengelo? Dan kun je zo weer door. De Week van de Amateurkunst (WAK18) met kunst van, voor en door Hengeloërs gaat namelijk deze week van start (van 7 tot en met 10 juni). Wij maakten weer een overzicht wat er allemaal te doen is. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

WAK18-Tentoonstelling

 

Met werken van Wijksteunpunt Thiems Inn-schilders in Bibliotheek Hengelo. Zestien schilders hebben drie ochtenden hard gewerkt om de tentoonstelling in te richten. Dinsdag 12 juni is er van 10.00 tot 11.30 uur een meet&greet koffieochtend in de bibliotheek. Je kunt dan de schilders ontmoeten.

Een expositie van AtelierZ is vanaf deze week te zien bij de Hema.

We hangen er weer !! HEMA Hengelo .. mooie expositie plek voor onze Kunstenaars. Super samenwerking …via de WAKHengelo !👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Posted by AtelierZ on Tuesday, 5 June 2018

Route 074 Kleinkunst

Donderdagavond 7 juni Route 074 Kleinkunst op verrassende plekken met verrassende voorstellingen: mooi, bijzonder, inspirerend en verrassend.

Vrijdag meezingen in Brasserie So Nice

Vrijdagavond 8 juni kun je heerlijk sentimenteel meezingen in Brasserie So Nice. Zangnummers uit vervlogen tijden en/of liedjes die je hart raken en weet je nog nummers uit je jeugd? Je zingt ze zo weer mee.

Brasserie So Nice lunch

Nu gesloten09:00 - 15:30

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:lunch

Zaterdag Mont-Martre-pleintje in de Molenstraat

De WAK gaat zaterdag 9 juni vanaf 12.00 uur verder in het centrum. Op straat, in winkels met zang, dans, popmuziek, jazz en Street Harmony, een concert bij Wagenaar Mode met onder meer filmmuziek, musical en (straat)theater. Een Mont-Martre-pleintje waar je kan leren van schilders en het zelf mag doen, is er in de Molenstraat. Daar zijn ook de blazers van Pyfo Muziek. Armonia verzorgt zaterdagavond een concert in Het Uurwerk.

Twee podia op zondag

Zondag 10 juni zijn er op het Schouwburgplein vanaf 10.45 uur allerlei soorten muziek, dans en zang vertegenwoordigd op twee grote podia. Wil je nog even een stukje fietsen, de Weustdag wordt ook zondag gehouden. Armonia houdt een open dag met een instrumentenmarkt en geeft ook nog concerten. Bij De Kapberg zijn verhalenvertellers en treedt de Mandolineclub Mandola op.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.