Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe aanwinst van het Twentebad is echt tof!

Door Majorie Nijbroek 17 december 2018

Is jouw peuter of kleuter ook zo dol op zwemmen? Dan hebben wij een leuk nieuwtje. Het Twentebad krijgt een nieuwe hindernisbaan. En we zeggen het alvast: die is écht heel vet! 

Als jouw kleintje ook gek is op spetteren, dan ben je misschien wel regelmatig in het Twentebad voor een uurtje peuter- of babyzwemmen. En dat wordt nu nog leuker met de nieuwe aanwinst. Het is een lange, kleurrijke hindernisbaan met de naam De kleine wandelaar.

Klimmen en klauteren

Het Twentebad is één van de eerste zwembaden in ons land die deze (uit Frankrijk afkomstige) hindernisbaan krijgt. Je peuter of kleuter kan er op lopen, kruipen, klimmen en klauteren. Dat betekent vast heel veel waterpret. Dikke kans dat je kleintje er niet weg is te slaan!

Het Twentebad heeft De kleine wandelaar inmiddels binnen. Maar je moet nog wel even wachten voor je peuter of kleuter er gebruik van kan maken. Na de kerstvakantie wordt de hindernisbaan getest met de kleintjes.

En als je je afvraagt of de baan ook op andere tijden in het bad ligt? Helaas, voorlopig nog niet. “De kleine wandelaar wordt (voorlopig) alleen gebruikt tijden het baby- en peuterzwemmen”, laat een medewerker weten.

Filmpje

We kunnen een heel verhaal ophangen over hoe de baan er uitziet, maar beter is het om onderstaand filmpje even te bekijken!


Meer over Twentebad Hengelo ontdekken?

Twentebad Hengelo bootcamp

Geopend09:00 - 18:00

Lage Weide 3, Hengelo

Bekijk meer:bootcamp

Meer over

Doen

adv.