Corinne en Roeland praten bij Paviljoen de Ontmoeting over hun passie

Door Majorie Nijbroek 8 november 2017

Corinne Weijschedé heeft een grote passie: het bereiden van gezonde gerechten. Ook Roeland Fens heeft een passie. Hij weet heel veel van wijnen. Donderdag zijn ze allebei bij Paviljoen de Ontmoeting om te vertellen over het hoe en waarom van hun hobby waar ze zo volledig voor gaan. Kom je ook luisteren en proeven?

Corinne heeft het kookboek It’s a Healty Piece geschreven. Het  is een boek vol met gezonde recepten van taarten. We schreven daar een tijdje terug al dit verhaal over op indebuurt Hengelo. Eén van haar overheerlijke recepten heeft het toonaangevende Amerikaanse Thrive Magazine gehaald en daar is Corinne, stewardess van beroep, natuurlijk terecht hartstikke trots op. Corinne vertelt je donderdag veel meer over gezonde snacks. En mocht je denken dat je dan vast úren in de keuken moet staan? Nou, mooi niet dus!

Geur van wijn

En dan de passie van Roeland Fens. Hij heeft al meer dan 50 jaar een grote voorliefde voor wijnen. En hij deelt zijn kennis maar wat graag met anderen. Roeland heeft al heel veel wijnproeverijen verzorgd en al meerdere wijnreizen georganiseerd. Wat vertelt de geur van de wijn je? En hoe kun  je wijn het beste drinken? Hij vertelt je er donderdag bij Paviljoen de Ontmoeting maar wat graag over.

Wil jij hierbij zijn?

Wil jij meer horen over de passies van  deze twee plaatsgenoten? Zorg dan dat je donderdag om 18.00 uur bij De Ontmoeting in het Prins Bernhardplantsoen bent.  Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Dat wil zeggen: je kunt er behalve luisteren naar Corinne en Roeland ook wat lekkers eten. Dat betaal je dan wel zelf.

Paviljoen de Ontmoeting restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 18:00

Prins Bernhardplantsoen 1, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Doen