Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buitenkansje! Wereldberoemd schrijversduo Nicci French komt naar Hengelo

Door Rahanna Van Stapele 18 juni 2019

Ben jij een echte boekenwurm en smul jij van goede thrillers? Dan kan het bijna niet zo zijn dat de naam Nicci French je niks zegt. Het duo (ja het zijn eigenlijk twéé schrijvers; Nicci Gerrard en Sean French) heeft een lange lijst van wereldberoemde boeken op zijn naam. En.. ze komen binnenkort naar Hengelo!

Het echtpaar brengt zaterdag 6 juli een bezoek aan Boekhandel Broekhuis om hun nieuwe boek te promoten. Hengelose fans kunnen met het schrijversduo in gesprek en hun boek laten signeren. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want ze trekken in 3 dagen het hele land door en zijn maar een uurtje in onze stad.

Nieuw boek

Hun meest recente boek heet Huis vol Leugens en is na de achtdelige serie over Frieda Klein voor het eerst weer een losstaande thriller. Het verhaal gaat over de 45-jarige ogenschijnlijk gelukkig getrouwde Neve die haar geheime minnaar dood aantreft in zijn appartement. Ze raakt vervolgens verwikkeld in een lastige situatie.

Wil jij deze meet en greet absoluut niet missen? Nicci Gerrard en Sean French zijn aanwezig van 10.30 tot 11.30 uur bij Boekhandel Broekhuis aan de Wemenstraat.


Meer over Boekhandel Broekhuis ontdekken?

Boekhandel Broekhuis boekhandels

Gesloten09:30 - 18:00

Wemenstraat 45, Hengelo

Bekijk meer:boekhandels

Meer over

Doen Getipt

adv.