Onvergetelijk kinderfeestje geven? Lasergame Hengelo – De Tapperij trakteert

Aangeboden door De Tapperij 28 februari 2019

Is jouw kleine spruit binnenkort jarig? Dan wil je hem of haar natuurlijk een onvergetelijk kinderfeestje geven. Maar dat kan niet zomaar een feestje zijn. Dat moet spetteren, glitteren en knallen. Wat dacht je van een kinderfeestje bij de Tapperij? Hieperdepiep, hoera!

Rondrennen met een lasergamepistool, hoe gaaf! Je kunt het zo spannend maken als je wilt bij Lasergame Hengelo. Op dit moment hebben ze ook nog een supergave actie: 2x lasergamen en een patat en snack voor maar €11,95. Op de woensdagen in maart en april trakteert Lasergame Hengelo de kinderen op een gratis 3e spel.

Overigens ben je ook voor personeelsfeestjes en gewone feestjes bij Lasergame hengelo – De Tapperij aan het goede adres. Ze beschikken over een gezellige privé-bar met aansluitende veranda, wat bij uitstek een ideale plek is voor een geslaagde verjaardag, jubileum, bruiloftsfeest, verenigingsuitje of bedrijfsfeest! En het leuke is, ze nemen van begin tot eind de complete organisatie op zich, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je feestje.

Steentje bijdragen aan carnaval

Ben je vrijdag bij de Lichtparade? Ook daar kom je medewerkers van Lasergame Hengelo/De Tapperij tegen. Zij doen mee aan de verlichte carnavalsoptocht om een steentje bij te dragen aan carnaval in Hengelo. Ook verspreiden ze flyers die jij vervolgens kunt inleveren voor een gratis 2e spel lasergame.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga je stappen? Begin je (stap)avond dan bij de Tapperij. In de weekenden is het al vroeg in de avond gezellig druk met mensen die poolen, darten of gewoon gezellig komen borrelen. De Tapperij is al jaren een begrip in Hengelo en omstreken. Je hebt er heel veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een kinder- / klassenfeestje of een uitdagend bedrijfsuitje. Maar je bent ook van harte welkom voor potje pool, darts of en een lekker drankje in de gezellige bar bij barman Dennis, Maik of een van de andere barmannen.

Het totale aanbod van ‘Lasergame Hengelo – De Tapperij’ vind je op deze website. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezelschap? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ze op. Ze denken graag met je mee!

Lees ook:

Hou jij van spanning? De Tapperij heeft nu het meest nieuwe lasergamesysteem

Je bent er vast wel eens geweest voor een kinderfeestje, klassenfeestje of een uitdagend bedrijfsuit...

Personeelsfeest, of gewoon een feestje? Dan ben je bij Lasergame Hengelo – De Tapperij – aan het goede adres

Personeelsfeest, of gewoon een feestje? Dan ben je bij Lasergame Hengelo - De Tapperij - aan het goe...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Tapperij. Meer over De Tapperij ontdekken?

De Tapperij restaurants en horeca

Nu gesloten14:00 - 23:00

Pastoriestraat 33, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.