Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aan de wandel: loop mee naar Tuindorp en ’t Genseler

Door Majorie Nijbroek 10 augustus 2020

Deze zomervakantie kun je in de avonduren lekker bewegen op het marktplein in Hengelo. Van bootcampen en zumba tot trampolinespringen en streetdance. Ter afsluiting van het beweegprogramma zijn er donderdag 13 augustus twee wandelingen. Loop je mee?

Het beweegprogramma is een initiatief van Tijs Jagers van Platform Hengelo Helemaal Stil? en beweegmakelaar Nicole Wielens van Wijkracht met ondersteuning van de gemeente.

Afsluiting

Er zijn de afgelopen weken al heel wat zweetdruppels gevallen op het marktplein en ook deze week zijn er nog sportieve activiteiten. Donderdag is de afsluiting van het programma. En dan kun je dus aan de wandel.

Je kunt kiezen uit twee afstanden: er is een wandeltocht van 5 kilometer en eentje van 10 kilometer. Allebei starten en eindigen ze op het marktplein.

Rondom Tuindorp

De wandeltocht van 5 kilometer wordt uitgezet rondom Tuindorp. Die van 10 kilometer gaat richting Tuindorpvijver en daarna verder in de omgeving van de vijvers bij ’t Genseler.

Aanmelden

Let wel even op: ook voor deze activiteit moet je je wel aanmelden. Dat doe je door een mail te sturen naar www.hengelohelemaalstil.nl. Aan de routes zijn starttijden gekoppeld. Bij de opgave hoor je hoe laat je start.

Lees ook:

Nicole laat Hengeloërs zweten op het marktplein: ‘Superleuk dat we dit in de binnenstad mogen neerzetten’

Misschien zat je de afgelopen maanden wel veel stil doordat de sportschool dicht was, de sportvereni...

Meer over

Doen

adv.