Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zondag is het Vaderdag: 5 x leuke dingen om met je vader te doen in Hengelo

Door Rahanna Van Stapele 12 juni 2019

Zondag 16 juni is het Vaderdag! Het moment om je lieve papa eens goed in het zonnetje te zetten en samen gezellig op stap te gaan. Wij bedachten wat leuke dingen die je samen met je vader kunt doen in Hengelo. Voor elke vader zit hier wel iets bij, toch?

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Twents High Beer

barbecueën in het park
foto: Pixabay

Bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal organiseren ze met Vaderdag een lekkere Smokey Roast Brunch. Een onbeperkt buffet met diverse BBQ specialiteiten, onder het genot van een lekker Twents biertje. De brunch duurt van 12.00 tot 14.00 uur en kost 19,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen maar de helft. Vergeet niet om snel te reserveren (via de website of met een mailtje naar [email protected]nl), want er is beperkt plek.


Meer over Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal ontdekken?

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal speciaalzaken

Geopend12:00 - 22:00

Haaksbergerstraat 51, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

Naar de film

Cinema Hengelo

Neem vaders gezellig mee naar de bios. Om 19.00 draait Rocketman, de nieuwe film over Elton John. Was jouw vader niet zo’n fan? Twee uur later draait Godzilla II. Als gezellige afsluiter kun je daarna nog een drankje doen in het café. Ook leuk: de film combineren met een etentje door gebruik te maken van het bioscoop-arrangement van Eetcafé De Twee Wezen.


Meer over Movie Unlimited Hengelo ontdekken?

Movie Unlimited Hengelo bioscopen

Op aanvraag

Beekstraat 41, Hengelo

Bekijk meer:bioscopen

Samen een optreden bezoeken

Bluebirds – foto: Facebook Café De Cactus

Op Buitenplaats De Houtmaat spelen er die middag, als onderdeel van de Weustdag, twee bands: Djazz it Up en Feel the Beat. Djazz it Up heeft zijn roots in het oosten van het land en speelt soft poppy jazz, Feel the Beat is een soul-formatie met blazers en zangers. Toegang is gratis.

Speciaal voor Vaderdag komen de Bluebirds 2/3 naar Café De Cactus. Is jouw vader gek op country en americana muziek? Krystl en Rachèl komen mooie liedjes spelen en zingen, na afloop worden er verse pizza’s gegeten van Pizzakar Twente. De Cactus opent om 14.00 en het optreden begint om 15.00 uur. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.


Meer over Café de Cactus ontdekken?

Café de Cactus cafés

Vandaag gesloten

Pastoriestraat 37, Hengelo

Bekijk meer:cafés

Bowlen of poolen

Hier is elke vader vast voor te porren. Gezellig een uurtje op de bowlingbaan of rond de pooltafel. Voor bowlen (en darten) kun je in Hengelo terecht bij Yips. Vergeet vooraf niet te reserveren! Bij Snooker en Pool kun je vanaf 19.00 uur terecht om te poolen, darten en te snookeren.


Meer over Yips Snooker, Darts & Bowlingcentrum ontdekken?

Yips Snooker, Darts & Bowlingcentrum bowlingcentra

Geopend13:30 - 00:00

Oude Molenweg 42-22, Hengelo

Bekijk meer:bowlingcentra

Meer over Snooker- en Poolcentrum Hengelo B.V. ontdekken?

Snooker- en Poolcentrum Hengelo B.V. poolcentra

Brinkstraat 7-B, Hengelo

Bekijk meer:poolcentra

Tapas voor papa’s

foto: Pixabay

Zondag 16 juni is tevens de Weustdag, waarbij verschillende verenigingen in de wijk leuke activiteiten organiseren. Stichting Moestuin Hengelo doet er ook aan mee met onder meer een barbecue met eigen kweekgroenten. En omdat het Vaderdag is, hebben ze ‘tapas voor papa’s’. Gewoon een leuk, budget-vriendelijk uitstapje dus.

Weustdag

Zondag is de Weustdag en dit is er allemaal te doen

Zondag nog niets op de planning? Dan is het een leuk idee om een bezoekje te brengen aan stadspark W...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.