Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit kun je komend weekend nog wel doen in Hengelo

Door Miranda Nijland 16 oktober 2020

Wat te doen dit weekend? Cafés en restaurants zijn dicht, naar een bandje kijken in de kroeg kan niet en naar een sportclub gaan ook niet. Deze dingen kun je nog wél doen!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Online Quiz

good fellows

Nu de kroegen en restaurants opnieuw de deuren moeten sluiten, heeft dat natuurlijk enorme gevolgen voor hen. Wil jij straks nog een biertje drinken in je stamkroeg of eten in dat heerlijke restaurant om de hoek? Doe dan zaterdag 17 oktober mee met de landelijke benefietquiz en help je favoriete horecazaak in Hengelo deze moeilijke tijd door. En ja, je kunt gewoon thuis vanaf de bank meedoen! Hoe het werkt? De benefietquiz start zaterdag om 20.00 uur. Via een livestream worden zestig vragen op je afgevuurd. Er komen hilarische filmpjes, creatieve vragen en actuele onderwerpen op je af. Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in.

good fellows

Doe mee met de online benefietquiz en steun je favoriete horecazaak in Hengelo

Nu de kroegen en restaurants opnieuw de deuren moeten sluiten, heeft dat natuurlijk enorme gevolgen ...

Wanneer? Zaterdag 17 oktober vanaf 20.00 uur
Waar? thuis

Bekijk de Oeler Watermolen

Was je van plan om zondag lekker naar buiten te gaan? Breng dan eens een bezoekje aan de Oeler Watermolen. Watermolen Olde Meule is zondag van 12.00 tot 16.00 uur te bezichtigen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de molen nog in gebruik voor het malen van graan, maar daarna raakte de Oldemeule in verval. Tegenwoordig is de molen eigendom van de gemeente Hengelo.

Wanneer? Zondag 18 oktober van 12.00 tot 16.00 uur
Waar? Olde Meulenweg, Oele

Doezondag bij Oyfo

Foto: Oyfo Techniekmuseum

Ofyo houdt komende zondag weer een doezondag. Zo kun je bijvoorbeeld komen solderen. Per tijdslot kunnen maximaal tien personen deelnemen. Hier kun je kaartjes kopen.

Wanneer? Zondag 18 oktober om 13.00, 14.00 of 15.00 uur.
Waar? Oyfo Techniekmuseum

MaakMeeMaand

Foto: Lynn Kuik

Oktober 2020 staat bij Tetem in het teken van het beleven en ervaring van onze maakcultuur en digitale cultuur. Naast de online activiteiten uit het @Home programma worden er tijdens de MaakMeeMaand in heel Overijssel honderden technologische, creatieve en innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Hier vind je het programma voor Hengelo.

Wanneer? Diverse data
Waar? Meerdere locaties

Naar de film

premières
foto: Movie Unlimited Bioscoop Hengelo

Bij bioscoop Movie Unlimited draaien ze komend weekend weer leuke films, waaronder de nieuwe kinderfilm: Bigfoot Family. Voor het programma klik hier. Denk eraan dat je een mondkapje meeneemt voor bij de in- en uitloop en je kaartjes online reserveert.

Wanneer? Alle dagen
Waar? Movie Unlimited, Beekstraat

Dino-tentoonstelling

Foto: Facebook Bibliotheek Hengelo

Wil jij meer over dino’s weten? Kom dan in oktober naar de bibliotheek! De bibliotheek reist deze maand namelijk terug in de tijd! Je belandt in de tijd van de T-Rex, de Triceratops en de Stegosaurus. Tijdens de tentoonstelling zijn er van allerlei leuke activiteiten om aan mee te doen. Je vindt de dino-tentoonstelling tijdens de openingstijden op het jeugdplein op de 1e verdieping.

Wanneer? Gehele maand oktober
Waar? Bibliotheek Hengelo

Lees ook:

Marjolijn

Marjolijn is terug in Hengelo en is haar eigen kapsalon begonnen

Je kunt wel stellen dat ze blij en tegelijk trots is. Marjolijn Damhuis is blij om terug te zijn in ...

Gedeeltelijke lockdown: ‘Het is tijd voor crisisberaad’

Tweede golf coronavirus: dit zijn de nieuwste cijfers van Hengelo

Smullen maar! Maak kans op een HelloFresh-tegoedbon t.w.v. €84,-

Stop voedselverspilling: deze bedrijven in Hengelo zijn aangesloten bij Too Good To Go

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.