5 x deze optredens wil je niet missen bij Metropool

Door Miranda Nijland 12 februari 2019

Poppodium Metropool wordt geregeld genoemd als favoriete hotspot in Hengelo in onze rubriek ‘Favorieten van’. Je kunt er de meest toffe optredens bijwonen. Deze optredens die er aan komen, wil je vast ook niet missen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Douwe Bob

Foto: ANP

De singer-songwriter Douw Bob is op zijn 25e een household name in de Nederlandse popcultuur. Eurovisie Songfestival, Beste Singer-songwriter, elke clubtour uitverkocht, we kunnen nog wel even doorgaan. Vrijdag 1 maart 20.30 uur, zaal open 19.30 uur. Klik hier voor kaarten!


Meer over Poppodium Metropool ontdekken?

Poppodium Metropool poppodia

Nu gesloten12:00 - 18:00

Industrieplein 3, Hengelo

Bekijk meer:poppodia

Roos Blufpand

Voor leuke optredens wil je natuurlijk niet te lang wachten. Voor het optreden van Roos Blufpand, vrijdag 22 februari, zijn nog kaarten. Roos heeft een nieuwe album ‘Kleed me uit’. Indringende teksten op beats en grooves, synths en diepe bassen. Lise Low staat in haar voorprogramma bij Metropool. Lise was haar backing zangeres tijdens haar allereerste theatertour. Net zoals 2 jaar geleden geeft ze voor haar concert in Metropool eerst nog een optreden bij Chez Ratatouille, dezelfde liedjes maar dan helemaal teruggebracht naar de kern.

Pink Floyd Project XXL

Foto: Metropool

Het twaalfkoppige Pink Floyd Project met Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) is een van Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributebands én bestaat inmiddels ruim tien jaar. Zaterdag 6 april zijn ze in Metropool Hengelo! Met ruim twintig songs worden de vele ‘Floydians’ meegenomen op reis door het erfgoed van vijftig jaar Pink Floyd. Pink Floyd Project is een van de grootste tribute-acts van de Benelux met maar liefst dertig mensen voor en achter de schermen. Als special guest komt Durga McBroom wederom over naar Nederland. McBroom (USA) maakte jaren deel uit van Pink Floyd en in die hoedanigheid deed ze verschillende wereldtours en albumopnames met de Britten. Klik hier voor kaarten.

Glennis Grace

Foto: ANP/Kippa

Heb jij haar afgelopen jaar gevolgd toen ze meedeed aan America’s Got Talent? In 2018 heeft ze letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. Dit jaar gaat de Amsterdamse zangeres verder op de ingeslagen weg, ditmaal in haar eigen vertrouwde Nederland. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien. Op 3 mei in Hengelo met haar show Meer van Mij, klik hier voor kaarten.

Novastar

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Met ‘In The Cold Light of Monday’ levert hij weer een prachtige album af dat warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstraalt. Novastar is 8 mei te zien in Hengelo. Kaarten gaan snel! Dus wees er op tijd bij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.