Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: wie geeft lieve Sarah een nieuw thuis?

Door Majorie Nijbroek 14 juni 2019

Dit knappe dwergkonijntje heeft niet zo’n fijne tijd achter de rug. Daarom is een nieuw huis haar zo gegund. Kun jij Sarah die fijne plek geven?

Sarah zit sinds half mei in de opvang bij Dierenopvangcentrum Hengelo. Ze is zwervend gevonden en was door een hond gepakt. Daardoor was Sarah eerst erg gestrest en at ze erg slecht.

Paardenbloemblaadjes

Na een tijdje werd duidelijk dat ze haakjes had achter op haar kiezen. Ja, dat maakt eten niet makkelijk en ook pijnlijk. Helemaal niet fijn. Maar gelukkig gaat het nu veel beter met Sarah. Ze is gek op gras en blaadjes van de paardenbloem, maar begint nu ook steeds meer hooi en brokjes te eten.

Lief en rustig

De medewerkers omschrijven Sarah als een lief en rustig meisje van ongeveer 5 jaar oud. Ze laat zich goed aaien, alleen optillen vindt ze, net als de meeste konijnen, wat spannend.

Sarah

Met een vriendje

Voor Sarah zou het goed zijn om te verhuizen naar een eigen plekje en een huis waar ze een vriendje krijgt zou helemaal fijn zijn. Kun jij haar een fijne plek mét vriendje bieden? En vind je het geen probleem om haar regelmatig lekkere hapjes aan te bieden en in de gaten te houden of ze goed eet?
De opvang komt graag in contact met je!

Ook Pierre zoekt nog een baasje:

Pierre asieldier

Geduldig baasje gezocht voor lieve, maar onzekere Pierre

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Hengelo hebben heel wat lieve dieren in huis die op zoek zijn ...

Meer over Dierenopvangcentrum Hengelo ontdekken?

Dierenopvangcentrum Hengelo dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Zilverstraat 30, Hengelo

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.