Vieze hond? Spaar bij Welkoop voor korting op de Dogwash

Aangeboden door Welkoop Hengelo 8 maart 2019

Je kent het wel, je hebt je viervoeter laten uitrazen in het bos en vervolgens zit je lieve beest onder het zand en nat achterin je auto. Op weg naar je schone huis en vervolgens zit je thuis met een vieze bende. Hoe handig zou het dan zijn dat je op zo’n moment met je hond naar een Dog Wash kunt? Komt dat even goed uit: op zaterdag 13 april is er een mobiele DogWash bij de Welkoop. Ideaal als je je viervoeter goed wil verzorgen, maar je eigen badkamer graag schoon wil houden.

Of je nu een hele grote hond hebt of een kleintje, de Mobile DogWash is voor alle honden geschikt. En het handige is, je hebt altijd schoon waswater op de ideale temperatuur voor de hond. Ook fijn: je kunt je hond wassen en vervolgens drogen met de föhn. Vindt je hond fijn hoor!

Dier- en tuinwinkel Welkoop heeft er ook voor gezorgd dat er behalve de DogWash ook een hondenkapsalon (Hondenkapsalon Mon Ami) aanwezig is. Zij kunnen de nagels van je hond bijknippen en uitborstelen en als je dat wenst, krijg je wat tips over de verzorging van de vacht.

Sparen voor korting op de Dogwash

Breng je volgende week een bezoekje aan de Welkoop, dan ontvang je de speciale spaarkaart waarmee je kan sparen voor korting op de Dogwash. Een reguliere wasbeurt kost €7,50. Bij elke besteding van €10,- aan hondenartikelen krijg je één stempel. Bij 5 stempels krijg je €2,50 korting op de wasbeurt en bij 10 stempels €5,00 korting. Mooi meegenomen toch?

De komende tijd staan er nog meer leuke acties en evenementen op het programma, waaronder de potgrond 10-daagse. Je krijgt de de komende weken veel korting op verschillende soorten potgrond bij Welkoop Hengelo.

Vrijblijvend advies

Naast bedrijfsleider Dennis en collega Ruud bestaat het team van Welkoop Hengelo uit 7 medewerkers. Het assortiment ontwikkelt zich constant. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een barbecue of een kamado (een soort houtskoolbarbecue waarmee je niet alleen kan grillen, maar ook kan bakken, slow-koken, roken en stomen)? Kijk dan eens rond bij Welkoop.

Op de uitgebreide dierenafdeling kun je terecht voor onder meer heel veel meters hondenvoer. Weet je door die grote hoeveelheid merken niet meer wat het meest geschikt is voor jouw hond? Dan kun je altijd langskomen voor vrijblijvend advies. Medewerker Ruud: “Dennis heeft bijvoorbeeld veel kennis van tuin en alles eromheen en ik ben de honden- en kattenvoedingspecialist op de werkvloer.”

Daarnaast denken ze bij Welkoop Hengelo graag in ‘out of the box oplossingen’ voor klanten. “Wij zijn erg gericht op klantenservice”, vertelt Ruud. “Wie loopt er tegenwoordig nog even met de klant mee om een zak met 20 kilo voer in de auto te leggen? Wij willen dat dit bij ons  standaard wordt gedaan of in ieder geval wordt aangeboden. En koffie staat altijd klaar voor iedereen die binnen wandelt.”

Services

Nog zo’n handige service: neem bijvoorbeeld eens een zakje grond mee uit je tuin. Bij Welkoop testen ze het op de zuurgraad en voedingswaarde en jij krijgt op basis daarvan advies voor de aanleg en het onderhoud van je gazon, sier- en moestuin.

Op de uitgebreide dierenafdeling van Welkoop kun je je hond laten wegen. Medewerkers geven voedingsadvies en tips om je huisdier op een gezond gewicht te krijgen en te houden. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een paardendeken laten wassen, verticuteermachines huren voor het onderhoud van je gazon en krijg je nieuwe apparatuur volledig gebruiksklaar mee naar huis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Welkoop Hengelo. Meer over Welkoop Hengelo ontdekken?

Welkoop Hengelo tuincentra

Nu open09:00 - 18:00

Wegtersweg 28, Hengelo

Bekijk meer:tuincentra

adv.