Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze leuke workshop bij Welkoop wil je volgen als je kippen hebt (of wilt gaan houden)

Aangeboden door Welkoop Hengelo 22 mei 2019

Zit jij er al langer over te denken om kippen te gaan houden of wil je weten waarom kippen een zandbad nemen? Misschien is de kippenworkshop van Welkoop dan wel iets voor je. 

Ook als je al kippen houdt, kan deze workshop wel iets voor je zijn. Want je leert in één avond alles wat je moet weten over kippen. De workshop wordt gehouden op woensdag 5 juni en er zijn nog 15 tot 20 plaatsen beschikbaar (snel aanmelden dus).

Hoe pak je een kip beet?

Vraag jij je wel eens af waarom kippen een zandbad nemen of wat een schoon nest met lekkere eieren te maken heeft? Al deze vragen krijg je beantwoord. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn voeding, huisvesting, gedrag en de juiste keuze voor een bepaald soort kip. Je leert ook hoe je het beste een kip kan beetpakken en hoe je zelf de gezondheid van de dieren kan checken.

Druk bezocht

Welkoop geeft de kippenworkshops al een aantal jaar en ze worden altijd druk bezocht. Niet alleen beginnende hobbykippenhouders zijn enthousiast, ook als je al langer kippen houdt kun je er veel van opsteken.

Ook biologisch voer

Heb je nog wat nodig voor je kippen? Dan kun je gelijk even in de winkel rondkijken, handig toch? Welkoop heeft een breed assortiment: van voeding en accessoires tot hokken en gezondheidsproducten. Zoals bijvoorbeeld de complete pluimveevoedingslijn van het eigen, voordelige huismerk. Uniek en erg populair is de biologische variant van 100% biologisch geteelde zaden en grondstoffen.

Waar en wanneer

Kippenworkshop, woensdag 5 juni. Aanmelden kan in de Welkoop-winkel of telefonisch of per e-mail ([email protected]). Kosten voor deelname zijn €15,- (€12,50 voor klantenpashouders).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Welkoop Hengelo. Meer over Welkoop Hengelo ontdekken?

Welkoop Hengelo tuincentra

Wegtersweg 28, Hengelo

Bekijk meer:tuincentra

adv.