Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij genoeg ruimte en liefde? Baasje gezocht voor deze kattenfamilie

Door Majorie Nijbroek 7 april 2020

We maken een bijzondere tijd door, door het coronavirus is alles anders dan normaal. Oók anders dan anders: de invulling van deze aflevering van ‘Baasje gezocht’.

Iedere week zetten we op indebuurt een hond, kat, konijn of cavia in de spotlights waar Dierenopvang Hengelo een nieuw baasje voor zoekt. Tot dusverre niets nieuws.

Echte challenge

Maar deze week zoekt Dierenopvang Hengelo een baasje voor Tina, haar twee broertjes Tijger en Tommy en zusje Truus. Jawel, je leest het goed: het is een viertal! Dat zal een pittige uitdaging worden en dat beseft de opvang heel goed. “We gaan ons hard maken voor iets dat wij nog niet eerder hebben gedaan. Maar dat wil niet zeggen dat het niet kan lukken!”

De opvang doet een poging om voor Tijger, Tommy, Tina en Truus één nieuw baasje te vinden. Dat is serious bussiness!

Aaien en knuffelen

De vier zijn tussen de 5 en 8 jaar oud. Ze zijn heel aanhankelijk, lief en sociaal.
Ze zitten elke morgen gezellig naast elkaar voor de deur te wachten tot er iemand komt die ze wil aaien en knuffelen, daar genieten ze heel erg van.

Tijger, Tommy, Tina en Truus willen samenblijven omdat ze samen zijn opgegroeid en altijd samen zijn geweest. Ze hebben het op hun vorige adres niet zo leuk gehad. Je snapt vast dat ze juist daardoor erg aan elkaar zijn gehecht. Dat zeggen ook de verzorgers van dit schattige viertal: ze zijn zo uitzonderlijk zorgzaam voor elkaar dat ze elkaar echt niet kunnen missen.

Wie of wie?

Daarom de vraag van Dierenopvang Hengelo: wie heeft ruimte, liefde en knuffels voor Tommy, Tijger, Tina en Truus? Neem vooral contact op, bij voorkeur via mail ([email protected]).

Vanwege de coronacrisis is Dierenopvang Hengelo alleen op afspraak geopend!

Meer over

Dieren

adv.