Fidel wil dolgraag naar een fijn, rustig huis in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 18 januari 2019

Dierenopvangcentrum Hengelo verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten. Alle dieren willen dolgraag naar een nieuw huis. Wekelijks plaatsen we een verhaal over één van de dieren die op zoek is naar een baasje. Dit keer is dat Fidel.

Fidel is met een grote groep katten van hetzelfde adres in de opvang gekomen. De leefomstandigheden waren niet ideaal en de katten zijn geen huiselijke situatie gewend. Dierenopvangcentrum Hengelo gaat voor Fidel en zijn soortgenootjes nu op zoek naar een fijn huisje, waar ze alle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Niet heel happy

Fidel is een grijs cypers witte kater die op 8 jaar wordt geschat. Zoals je misschien al wel ziet op de foto, is hij niet heel erg happy in de opvang. Vermoedelijk is het voor het eerst in jaren (misschien wel zijn hele leven?) dat hij in een grote, schone ruimte verblijft waar hij zijn pootjes kan strekken.

Sommige van zijn soortgenootjes maken daar gretig gebruik van en rennen en springen rond door de hele kamer, maar Fidel durft dit nog niet. Zoveel ruimte is Fidel niet gewend en het is daarom wel wat overweldigend voor hem. Ook heeft hij weinig positief contact gehad met mensen en vind hij de medewerkers van de opvang nog erg spannend.

Klaar voor adoptie

Fidel krijgt er wel alle rust en tijd om te wennen. Hij is nu nog niet erg knuffelbaar, maar dit komt misschien nog komt. Fidel is verder helemaal klaar om geadopteerd te worden en de opvang hoopt dan ook dat hij snel naar een rustig huisje mag vertrekken.

Kom je snel bij Fidel en zijn vriendjes langs voor een kennismaking? Je vindt de opvang aan de Zilverstraat.


Meer over Dierenopvangcentrum Hengelo ontdekken?

Dierenopvangcentrum Hengelo dierenopvang

Nu gesloten13:00 - 16:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Zilverstraat 30, Hengelo

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.