Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je zaterdag (met je hond) naar de Welkoop wil

Aangeboden door Welkoop Hengelo 4 oktober 2019

Dierendag (dit jaar op vrijdag 4 oktober) is natuurlijk dé dag in het jaar voor Welkoop. Hét moment om je maatje eens extra te verwennen. Daarom pakt de winkel zaterdag groots uit en het mooie is: het levert je heel wat leuks op.

Vanwege Dierendag houdt Welkoop zaterdag 5 oktober leuke activitieiten in de winkel. Zo kun je met je maatje een bezoek brengen aan het hondenbuffet in de winkel.

NK Snuffelen

En wat dacht je van het NK Snuffelen? Is jouw hond een snelle snuffelaar? Er staat in de winkel van Welkoop een ballenbak en jij mag je hond er eenmalig in laten snuffelen. Vindt jouw hond als snelste de snacks in de ballenbak? Dan win je een Beeztees Xl Snuffelmat. De winnaar van elke winkel dingt ook nog eens mee naar de titel ‘Snuffelkampioen van Nederland’, Daar kun je een  Beeztees hondenverwenpakket mee winnen!

Maak foto’s

Is je hond eenmaal aan het snuffelen? Maak dan vooral foto’s en plaats die op je facebook of instagram met #NKsnuffelen. Hiermee maak je ook nog eens extra kans op een prijs: een eigen ballenbak+ballen voor je hond! Iedere hond kan zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur één keer deelnemen.

Het dierendag Krablot

In het folderpakket van afgelopen week vind je een Krablot. Heb je dit thuis niet ontvangen, dan is het ook mogelijk om online te krabben.

Met je krablot maak je kans op verschillende prijzen: een jaar lang gratis voer of één van de Beeztees huisdierpakketten. Je wint altijd een gratis dierensnack. Tot uiterlijk 5 oktober kunnen de prijzen in een Welkoop-winkel worden opgehaald.

Cadeautips

Natuurlijk kun je bij Welkoop ook komende week terecht voor cadeautips voor Dierendag. Bijvoorbeeld een Vitakraft snack voor je kat of konijn, een hondenkussen (Designed by Lotte) of een potje kippenpindakaas.


Meer over Welkoop Hengelo ontdekken?

Welkoop Hengelo tuincentra

Wegtersweg 28, Hengelo

Bekijk meer:tuincentra

adv.