Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: aan Guus heb je een speelse en actieve vriend voor het leven

Door Majorie Nijbroek 7 augustus 2020

Op zoek naar een nieuw huisgenootje? Wij helpen je op weg! Elke week zetten we een asieldier in het zonnetje. Deze week is dat Guus, een beagle van pas net 1 jaar oud.

Zijn verzorgers omschrijven Guus als een echte beagle: hij is vrolijk, super enthousiast, eigenwijs, intelligent en zeer actief. Hij is daarom het best op zijn plek bij een baasje die een echte beaglekenner is en kan lachen om zijn eigenwijze grapjes.

Ontdekken

Guus vindt het leuk om dingen te ondernemen: wandelen, knuffelen of zijn neus achter na, alles is leuk! Zijn nieuwe baas moet het daarom leuk vinden om dingen met mij te gaan doen.

Guus heeft een cursus gevolgd en kent de basiscommando’s, maar vindt het ook wel heel grappig om daarna snel weer iets anders te gaan ontdekken. Je kunt Guus even alleen thuis laten (in een bench), maar omdat hij nog zo jong is, moet je dat als nieuw baasje wel weer even opbouwen.

Heb je al een hond in huis? Geen probleem, Guus kan het goed met andere honden vinden en vooral (wat ruiger) spelen vindt hij leuk!  Katten is hij niet gewend. Dat geldt ook voor kinderen. Zijn verzorgers denken wel dat hij kan wennen aan kinderen in huis.

Vriend voor het leven

Ben je op zoek naar een lieve, speelse en actieve vriend voor het leven? Neem dan contact op met het asiel.

De opvang vraagt 250 euro voor Guus.

Hoera, zij gaan verhuizen!

Kassia, ons asieldier van vorige week, heeft een nieuw baasje gevonden. En het heeft even geduurd, maar ook cavia Daan gaat verhuizen!

Ook leuk:

pup Syb

Schattige foto’s van pup Syb op zijn eigen Instagramaccount

Je lieve huisdier is ontzettend schattig, maar je wil niet je hele Instagramaccount volspammen met f...

Meer over

Dieren

adv.