Baasje gezocht voor dit leuke stel, Ko en Sjefke

Door Majorie Nijbroek 19 april 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Hengelo hebben heel wat lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Hengelo een asieldier in het zonnetje, deze week zijn dat er zelfs twee: Ko en Sjefke. Dit leuke stel stelt zich aan je voor!

Sjefke

Beginnen we met Sjefke. Wat een super mooi, apart konijntje! Waarschijnlijk is hij een kruising rex-konijn. Sjefke heeft een grappige, krullende en heel zachte vacht. Hij heeft een rustig karakter. Sjefke vindt het fijn om gekriebeld te worden, maar vindt optillen minder leuk.

Sjefke

Sfjefke is samen met zijn vriendje Ko binnengekomen in de opvang en daarom worden ze ook uitsluitend als stel bij een nieuw baasje geplaatst.

Ko

Ko is een heel knap, zwart konijn. Ze is enorm groot, een echte Vlaamse Reus. Ze vindt het best spannend in de opvang en daarom is ze erg stressgevoelig. Ze vindt aaien en vooral optillen dan ook enorm spannend. Maar nu ze al een tijdje in de opvang zit, wordt ze wel steeds meer ontspannen. Zodra je haar ren binnenstapt zoekt ze eerst een rustig plekje, maar ze komt daarna wel heel voorzichtig even kijken!

Ko

Dierenopvangcentrum Hengelo zoekt voor Ko en Sjefke een huisje waar ze fijn hun eigen gang mogen gaan en er (zeker de eerste tijd) niet te veel van hen wordt verwacht.  Een plek ook waar ze de ruimte krijgen om hun pootjes te strekken en af en toe een kriebel krijgen.

Wie kan Ko en Sjefke een fijn, rustig huisje bieden? Kom vooral even langs aan de Zilverstraat als je kennis wilt maken met dit leuke stel.


Meer over Dierenopvangcentrum Hengelo ontdekken?

Dierenopvangcentrum Hengelo dierenopvang

Nu gesloten13:00 - 16:00

Zilverstraat 30, Hengelo

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.