Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: aanhankelijke Kassia houdt van aandacht

Door Majorie Nijbroek 31 juli 2020

We zetten weer een nieuw asieldier in het zonnetje. Deze week is dat Kassia. Wie heeft er een fijne woonplek voor deze raskat met de opvallende blauwe ogen?

Kassia is een (kruising?) Britse Korthaar van ongeveer 2 jaar oud. Ze is samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Hun leefomstandigheden waren niet ideaal en ze waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar na een tijdje in de opvang is Kassia helemaal klaar voor een nieuw huisje!

Aanhankelijk

Van die grote groep katten is Kassia volgens haar verzorgers misschien wel de meest aanhankelijke. Dit was niet vanaf het begin zo. Ook Kassia vond het spannend in haar nieuwe (tijdelijke) woonplek, maar ze heeft zich hier snel overheen gezet.

Kopjes geven

Ze staat nu als eerste voor het hek om haar verzorgers te begroeten en loopt ze overal achterna. En wordt ze dan nog genegeerd? Dan geeft ze gewoon net zoveel kopjes tegen hun benen en voeten tot ze wel aandacht krijgt. Ook vindt ze het heerlijk om gekriebeld te worden. Ze vindt het nog wel wat spannend als ze wordt opgetild.

foto: Dierenopvang Hengelo

Op de foto’s kun je zien dat ze best lange haren heeft. Haar vacht  moet regelmatig geborsteld worden en de klitjes eruit geknipt. Dit laat ze steeds beter toe.

Kassia is niet gewend aan kinderen, maar haar verzorgers denken wel dat ze hieraan kan wennen, mits de kinderen weten hoe ze met haar om moeten gaan.

Kom kennismaken

Zie jij Kassia wel als je nieuwe huisgenootje? Kom dan langs bij de opvang aan de Zilverstraat om kennis te maken. Neem wel, liefst via de mail, even contact op. Omdat ze een bijzonder ras is,  vragen haar verzorgers 250 euro voor Kassia.

Cavia Daan wacht al wat langer op een nieuw baasje:

Baasje gezocht: Daan zoekt nieuw thuis (én een nieuw vriendje)

Op zoek naar een nieuw huisgenootje? Wij helpen je op weg! Elke week zetten we een asieldier in het ...

Meer over Dierenopvang Hengelo ontdekken?

Dierenopvang Hengelo dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Zilverstraat 30, Hengelo

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.