Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: ondernemende en speelse Camel zoekt een fijne plek om te wonen

Door Majorie Nijbroek 15 november 2019

Ons asieldier van de week is Camel. Dit leuke dwergkonijntje is in de opvang gekomen als zwerfkonijntje. Helaas heeft haar baasje zich niet gemeld en daarom gaat Dierenopvangcentrum Hengelo op zoek naar een nieuwe plek waar ze mag wonen.

Het is niet bekend hoe oud Camel precies is, maar ze wordt geschat op 6 jaar. Je kunt haar met recht een actief en nieuwsgierig konijntje noemen.

Lekker speels

Ze springt namelijk overal op en bekijkt alles graag van dichtbij. Camel springt zó in één keer bovenop een dubbel konijnenhok van meer dan een meter hoog!  Omdat ze zo hoog kan springen, is het belangrijk dat haar ren goed afgesloten is.

Ook spelen doet ze graag, vooral met haar speelbal. Ze is gewoon een super ondernemend, actief en speels beestje.

Voerbakje

Wel heeft ze wat last van voernijd. Ze vindt het dus echt niet leuk als je aan haar voerbakjes zit. Niet zo gek eigenlijk, want wij vinden het toch ook niet leuk als iemand zomaar aan ons bord eten zit?

Camel

Voor Camel zoeken de medewerkers een huisje waar zij samen met een ander konijntje mag gaan wonen. Heb jij zo’n plekje voor haar? Neem dan vooral contact op met de opvang!

Yes, een baasje!

En wat fijn om te melden: cavia Romy en het schattige hangoorkonijntje Lotte, onze laatste twee asieldieren van de week, hebben allebei een nieuw baasje! Nu maar hopen dat ook Camel snel een fijn nieuw thuis krijgt.

Ook leuk:

Ah schattig! Perre, Thor en meer leuke Hengelose huisdieren

Het is dierendag en dat betekent dat jij je huisdier vandaag lekker in de watten legt. Een extra bro...
Merlyn

Liefde voor dieren brengt Merlyn in Roemenië, waar ze zwerfhonden redt

Als kind al was ze een enorme dierenvriend. Waren haar ouders haar kwijt? Grote kans dat de kleine M...

Meer over

Dieren

adv.