Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bulldog Billy hoopt dat hij snel een nieuw baasje krijgt

Door Majorie Nijbroek 14 februari 2020

Op zoek naar een nieuw dierenvriendje? We laten je deze week kennismaken met Billy, een Old English Bulldog van net 3 jaar oud.

Hij heeft een robuust postuur, maar Billy is soms best onzeker en daardoor eerst wat nors in zijn gedrag zijn. Maar als je hem beter leert kennen, dan laat hij die houding wel los. Dan vindt hij het bijvoorbeeld fijn om geaaid te worden.

Samen spelen

Hij heeft een hondencursus gehad. Tijdens die cursus heeft Billy laten zien dat hij goed met andere honden kan. Samen spelen ging goed. Wel kan hij af en toe een dominantje zijn, vooral in zijn spel. Billy is daarom het best af met een baasje die hem aankan. In een speelse bui vergeet hij soms zijn grenzen en doet hij onbenullig. Dan zul je hem moeten afremmen.

Billy is goed waaks en blaft als hij vreemden ziet.

In de kennel is hij niet op z’n plek. Hij gaat tekeer als er vreemden langslopen. Dat doet hij omdat hij er uit wil en lekker wil spelen. Billy hoopt daarom dat hij snel een nieuw baasje krijgt. Kun jij hem een thuis bieden? Kom dan zeker langs bij de opvang aan de Zilverstraat om kennis te maken.

Pim

Ook Pim wacht nog op een nieuw baasje:

cavia Pim

Baasje gezocht: wie heeft een plekje in huis voor cavia Pim

Op zoek naar een nieuw dierenvriendje? Wij helpen je op weg! Elke week zetten we een nieuw asieldier...

Meer over Dierenopvang Hengelo ontdekken?

Dierenopvang Hengelo dierenopvang

Gesloten10:00 - 12:00

Zilverstraat 30, Hengelo

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.