Bij Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia kun je nu een (h)eerlijk stukje vlees ophalen

Aangeboden door Zuivelhoeve Hasselo 14 februari 2019

Het klinkt misschien een beetje gek: online vlees bestellen. Maar als je houdt van een goed stuk vlees en graag wilt weten waar jouw stukje vlees vandaan komt, is dit eigenlijk wel superhandig. 

Gerard en Cindy van Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia werken sinds kort samen met SEKK (samen een koe kopen). “De slogan van de Zuivelhoeve is: als je weet wat je eet, proef je meer!”, vertelt Cindy. “Dus dit concept past perfect bij die van ons.” De missie van SEKK is: eet minder vlees en kies voortaan voor (h)eerlijk & traceerbaar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.

Hoe werkt het?

Een vleesras koe van het ras Blond Aquitaine komt online op deze website. Je bestelt online jouw deel van de koe, een buitenvarken of een koppel kippen. Pas als het hele dier of het koppel verkocht is, wordt er geslacht.

De koeien en varkens worden met maximaal 2 dieren naar het (kleinschalige) slachthuis gebracht en de boer gaat zelfs mee. Dit om de dieren een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dit voorkomt veel onnodige stress. Dit proef je ook duidelijk terug in het vlees. Het is smaakvol en lekker mals. Het rundvlees wordt minimaal 2 weken gerijpt. Het bestelde vlees wordt voor de klant naar wens per portie klaargemaakt en vaccuum verpakt voorzien van etiket. Het vleespakket wordt diep gekoeld, dus vers en niet ingevroren, getransporteerd.

Handig: een probeerpakket

Misschien vind je het nog best wel een stap om online vlees te bestellen. En helemaal om gelijk voor een groot bedrag te bestellen. Daar is aan gedacht, je kunt namelijk  een probeerpakket bestellen: 8 stukken vlees naar keuze voor slechts 14,95. Wil je deze bestellen? Dat kan via deze link.

Hou deze Facebookpagina van Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia in de gaten, want ze gaan ook wat weggeven.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zuivelhoeve Hasselo Meer over Zuivelhoeve Hasselo ontdekken?

Zuivelhoeve Hasselo speciaalzaken

Nu open08:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Christiaan Langefeldstraat 5-7, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.