Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek je werk in Hengelo? 7 x leuke vacatures

Door Majorie Nijbroek 19 mei 2019

Op zoek naar een nieuwe job in Hengelo? Wij hebben weer toffe vacatures verzameld. Succes met de zoektocht!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Bar Simoon

Bar Simoon

Bij Bar Simoon zijn ze op zoek naar personeel. Je gaat helpen met verschillende werkzaamheden; schoonmaken, het aanvullen van voorraden, de terrasmeubelen buitenzetten, glazen halen en andere kleine klusje rond het pand. Jij hebt een rijbewijs, je weet echt van aanpakken en neemt zelfstandig initiatief. Én je bent bereid om in het weekend te werken. Ervaring in de horeca is een pré. In eerste instantie gaat het om een functie van 20 uur per week, met later eventueel uitbreiding. Iets voor jou? Mail dan je sollicitatie naar [email protected] o.v.v. “Barmedewerker”. Voor vragen kan een mailtje sturen of Simone bellen via 06 52 25 58 52.


Meer over Bar Simoon ontdekken?

Bar Simoon bars

Geopend16:00 - 04:00

Pastoriestraat 31, Hengelo

Bekijk meer:bars

Haarstudio JY

Haarstudio JY
foto: Haarstudio JY

Voor 20 uur per week is Haarstudio JY op zoek naar een hairstylist. Er is ruimte voor doorgroeimogelijkheden en je krijg externe en interne trainingen. Het is belangrijk dat jij goed in een team kan werken. Om te solliciteren kun je je CV naar [email protected] mailen of even bij de zaak langsgaan.


Meer over Haarstudio JY ontdekken?

Haarstudio JY kappers

Gesloten08:30 - 14:00

Industriestraat 65, Hengelo

Bekijk meer:kappers

Logopediepraktijk H.P. Wolters

foto: Pixabay

Ben jij nauwkeurig en ontgaat jou niks als het om administratie gaat? Bij Logopediepraktijk H.P. Wolters zoeken ze naar een baliemedewerker. De taken die de bij de functie horen; het invoeren van nieuwe cliënten, het afwikkelen van telefoon- en mailcontact en het verzenden van verslagen. De werkdagen en het aantal uren wordt in overleg vastgesteld. Voor vragen kun je telefonisch contact (074-2505011) opnemen en vragen naar Femke Hengstman. Je sollicitatiebrief met CV kun je mailen naar [email protected]

Ikea

foto: pixabay

Ben jij 18 jaar, heb je nog geen plannen voor de zomervakantie en kun je wel wat extra geld gebruiken? Ikea Hengelo zoekt vakantiemedewerkers! Jij komt te werken op de afdeling Logistiek. Je zorgt er ’s ochtends voor dat de schappen netjes zijn, en in de middag ben je bezig met het verzamelen van klantenbestellingen in de winkel. Het kan bij Ikea heel druk en hectisch zijn; het is dus handig als je stressbestendig bent. Ook kan het werk lichamelijk best zwaar zijn.

De werkperiode is tussen 1 juni en 1 september (week 27 t/m 35). Je bent in ieder geval beschikbaar van 29 juli t/m 18 augustus (week 31 t/m 33). Je gaat vanaf 5 uur ’s ochtends aan de slag, 24 uur per week, en je hebt eigen vervoer. Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer direct. 


Meer over IKEA Hengelo ontdekken?

IKEA Hengelo woonwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Het Plein 100, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Designstoel4u

foto: Facebookpagina Designstoel4u

Bij Designstoel4U aan de Wegtersweg zoeken ze nieuwe verkoopmedewerkers voor op de zaterdagen en eventueel zondagen. Jij gaat die dagen de winkel runnen; je verwelkomt en adviseert klanten en zorgt voor een goede winkeluitstraling. Jij bent een handige verkoper met gevoel voor interieur, je weet van doorpakken en bent flexibel. Het gaat om een contract van 12 tot 14 uur per week. Lijkt dit jou wat? Stuur dan een krachtige mail met je CV naar [email protected]

KFC Hengelo

foto: Facebookpagina KFC

Heb jij al eerder in de keuken of achter de kassa gewerkt? Bij KFC zoeken ze een nieuw teamlid met ervaring. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen, en bent goed met klanten. Je zorgt dat het restaurant er netjes uitziet en dat iedereen snel geholpen wordt. Je bent flexibel, spreekt goed Nederlands en bent een doorzetter. Solliciteren kan via de website. 


Meer over KFC Hengelo ontdekken?

KFC Hengelo lunch

Geopend11:00 - 02:00

Höltersweg 44, Hengelo

Bekijk meer:lunch

Autowas Twente

foto: Facebook Autowas Twente

Bij Autowas Twente kunnen ze een nieuwe medewerker bij de wasstraat gebruiken. Het gaat een om een deeltijdbaan tot 36 uur per week. Ze zoeken iemand die lichamelijk fit is en het niet erg vindt om zijn handen uit de mouwen te steken. Je adviseert klanten en rekent af, wast auto’s en onderhoudt de wasstraat. Geïnteresseerd? Dan kan je contact opnemen met Jochem Boers (074 – 25 50 495 of [email protected])

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.